Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Στις 19 Φεβρουαρίου ανακοινώνεται το κόμμα Καμμένου

Στις 19 Φεβρουαρίου ανακοινώνεται το κόμμα Καμμένου
Ρήγμα στο ΛΑΟΣ και τη Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως δημιουργεί το νέο κόμμα που θα ιδρύσει ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, και το οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα κατά πάσα πιθανότητα στις 19 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος έχει στα χέρια του ενθαρρυντικές δημοσκοπήσεις, οι οποίες φέρνουν το νέο κόμμα να διεμβολίζει ΝΔ και ΛΑΟΣ και να παίρνει ψήφους από τη Λαϊκή Δεξιά, υπερβαίνοντας το 3% που χρειάζεται για να μπει στη Βουλή. Ιδιαίτερα στη Β' Αθήνας και στην ευρύτερη Περιφέρεια Αττικής το υπό ίδρυση κόμμα φαίνεται ότι .....
προσελκύει πολλούς ψηφοφόρους των δύο κομμάτων της «δεξιάς πολυκατοικίας».
Στόχος του Πάνου Καμμένου, όπως έχει γράψει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook είναι η συγκρότηση ενός «αντιμνημονιακού συνασπισμού που θα αντιπαρατεθεί στην τρικομματική συμμαχία παράδοσης της χώρας στους δανειστές» και έχει καλέσει σε συστράτευση άλλες «αντιμνημονιακές» δυνάμεις και κινήσεις όπως το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά, ανεξάρτητους βουλευτές, και προσωπικότητες όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μανώλης Γλέζος, κ.α. Γι' αυτό το λόγο συναντήθηκε με τον Μίκη Θεοδωράκη, με στόχο την κάθοδο σε «κοινό εκλογικό μέτωπο»
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής έχει δυναμική στον χώρο του διαδικτύου και ιδιαίτερα στο Facebook, όπου η προσωπική του σελίδα έχει 31.000 likes. Σε πρόσφατη ανάρτησή του, απαντώντας στον Γιώργο Τράγκα που διέψευσε φήμες ότι θα προσχωρούσε στο «κόμμα Καμμένου» ο ανεξάρτητος βουλευτής έγραψε: «Πρώτη φορά βλέπω άρνηση συμμετοχής σε κόμμα που ακόμα δεν έχει ιδρυθεί.... Μεγάλο πανικό βλέπω πριν έστω βαπτιστεί η κίνηση πολιτών, το μέτωπο που έχω προαναγγείλει ότι θα ήθελα να συμμετάσχει το υπό ίδρυση κόμμα-κίνημα».
Από την ίδια σελίδα, ο ανεξάρτητος βουλευτής έχει καλέσει τους φίλους του να προτείνουν τρόπους ανάδειξης των υποψήφιων βουλευτών του υπό ίδρυση κόμματος ενώ έχει προαναγγείλει ότι σε λίγες μέρες θα υπάρξει μια διαδικασία συλλογής υπογραφών από όσους θέλουν να συμμετάσχουν στον νέο πολιτικό φορέα.
«Σε λίγες ημέρες θα μπορέσετε αν επιθυμείτε να υπογράψετε την ίδρυση του φορέα που θα ενώσει όλους τους Έλληνες για το μεγάλο ΟΧΙ στην νέα τάξη πραγμάτων», έγραψε χαρακτηριστικά.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου