Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Χειροπέδες στον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΔΙΕ για χρέη 84 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο!

Χειροπέδες στον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΔΙΕ για χρέη 84 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο!







Όλα τα καλά παραμύθια έχουν τον δικό τους δράκο. Συνεπώς δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος. 
Ο Αλέξανδρος Ζαχαρής είναι ένα πρόσωπο που δεν έχει τοποθετηθεί στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του εν λόγω Οργανισμού τυχαία η ενδεχομένως μέσω του περιβόητου open gov. Ασφαλείς πληροφορίες υποστηρίζουν ότι διατηρεί φιλικές σχέσεις με την κ. Κατερίνα Χατζοπούλου (φωτογραφία)  η οποία είναι η εξ’ απορρήτων του Υπουργού Πολιτισμού, αλλά και με τον αδελφό της ο οποίος είναι εκ των λογογράφων του κ. Παπανδρέου.

Ο κ. Ζαχαρής φαίνεται ότι κατά διαστήματα έχει αναλάβει διαφόρων ειδών
πρωτοβουλίες αφού δεν είχε τίποτα να φοβηθεί λόγω των υψηλών του διασυνδέσεων. Φημολογείται εντόνως ότι είχε «προσλάβει» διαφόρων εθνικοτήτων υπαλλήλους στους στάβλους οι οποίοι με την σειρά τους παραχωρούσαν καταλύματα σε ομοεθνείς του και εισέπρατταν ενοίκιο!!!

Δεν είναι μόνον αυτό. Δυο ολόκληρα χρόνια δεν έχει πληρώσει το ΟΑΚΑ για το αντιντόπινγκ κοντρόλ το οποίο διενεργεί για τα άλογα. Δεν έχει πληρώσει εισφορές στα ταμεία και φυσικά τον ΦΠΑ! Λέγεται μάλιστα ότι συχνάζει σε γνωστή λέσχη της οδού Κηφισίας με κάποιους αναβάτες γεγονός εξόχως αντιδεοντολογικό.

Ο κ. Αλέξανδρος  Ζαχαρής συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Αγία Παρασκευή, για χρέη προς στο Δημόσιο ύψους 84.000.000 ευρώ!

Πρόκειται για υπέρογκα χρέη που αφορούν στον υπό αποκρατικοποίηση Οργανισμό Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος. Από τα 84 εκατ. ευρώ το ένα εκατομμύριο (ποσό των 277.220,35 ευρώ και ποσοστό 1,5% επί του 80% των ακαθαρίστων εισπράξεων αμοιβαίου στοιχήματος ποσού 741.279,95 ευρώ) αφορά σε μη απόδοση ΦΠΑ, κατά την διαχειριστική περίοδο από 01-01-2011 έως 31-05-2011, ενώ σε βάρος του έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, που ανέρχονται σε 83.117.139,90 ευρώ.

Οι πράξεις αυτές συνιστούν, κατά περίπτωση, αδικήματα κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου