Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Οι Anonymous ετοιμάζουν επίθεση στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις







Οι Anonymous ετοιμάζουν επίθεση στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις
Τη μεγαλύτερη κυβερνο-επίθεση όλων των εποχών σχεδιάζουν οι χακτιβιστές της διεθνούς οργάνωσης Anonymous.

Απειλούν ότι την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα πλήξουν τα site των Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων.

Μετά την αιφνιδιαστική εισβολή στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης, προαναγγέλλουν νέα, μεγαλύτερη επίθεση κατά όλων των κρατών της Ευρώπης, απειλώντας να... πλήξουν τις ιστοσελίδες των κυβερνήσεων!

Μάλιστα, καλούν τις απανταχού λεγεώνες των χακτιβιστών να συνδράμουν με τις δυνάμεις τους, συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη κυβερνο-επίθεση όλων των εποχών.

Αιτία της σχεδιαζόμενης μαζικής ηλεκτρονικής επίθεσης είναι η πρόθεση των κυβερνήσεων να θέσουν φραγμούς στην ελευθερία του ίντερνετ και του διαδικτύου, μέσω της διεθνούς συμφωνίας ACTA που προωθεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Σε ηχογραφημένο μήνυμα που ανάρτησαν οι Anonymous στο διαδίκτυο στις 28 Ιανουαρίου 2012 καλούν κάθε άντρα και γυναίκα να μην μείνει αδρανής και να αγωνιστεί μαζί τους για την ελευθερία του διαδικτύου.

Μέσα απ τις δηλώσεις τους στο συγκεκριμένο βίντεο, καλούν κάθε άνδρα και γυναίκα να μην μένει αδρανής και να αγωνιστεί με του ανώνυμους για την ελευθερία στο διαδίκτυο.

Σε κείμενο που συνοδεύει το βίντεο δίνονται συγκεκριμένοι ιστότοποι στους οποίους, όσοι θέλουν να βοηθήσουν, μπορούν να αναλάβουν δράση, χωρίς, όπως λένε, να παρανομήσουν, κατεβάζοντας κατάλληλα προγράμματα, με τα οποία θα συμμετάσχουν στην επιχείρηση "Ανεμοθύελλα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου