Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Είμαστε πολύ θυμωμένοι με το Σαμαρά...



"Από το σπίτι μας την Ν.Δ., δεν μπορεί να μας διώξει κανείς"...
"Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια. Είμαστε σε επικοινωνία με τους υπόλοιπους διαγραφέντες, και παραμένουμε βαθειά αντιμνημονιακοί", δηλώνει ο διαγραφείς βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης.
Η... δηλωσή του αναλυτικά:
"Ήμουν , είμαι και.... θα είμαι Νέα Δημοκρατία και κανείς δεν μπορεί να με διώξει από το σπίτι μου.Περιμένουμε από τον Σαμαρά να αναλάβει πρωτοβουλίες τις επόμενες δύο με τρεις μέρες. Να κάνει ένα κάλεσμα ενότητας σε όλη την κεντροδεξιά, χωρίς αποκλεισμούς. Αν δεν μπορεί να ενώσει την κεντροδεξιά, πως θα ενώσει όλο τον ελληνικό λαό ως πρωθυπουργός; Αν δεν το κάνει, εμείς δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Και αν δεν μας χρειάζετε τώρα , θα μας χρειαστεί μετά τις εκλογές. Με τους υπόλοιπους 

 διαγραφέντες είμαστε σε επικοινωνία και παραμένουμε βαθειά αντιμνημονιακοί. Από το σπίτι μας , την ΝΔ , δεν μπορεί να μας διώξει κανείς. Να κάνει κάλεσμα ο Σαμαράς χωρίς να βάζει όρους. Είμαστε πολύ θυμωμένοι με την στάση του και αναρωτιόμαστε τι τον πιέζει και τον έκανε να μιλήσει με αυτό το ύφος στην Κ.Ο και να ασκήσει τέτοιες πιέσεις.Είμαστε θυμωμένοι με το περιβάλλον του το οποίο μοιράζει υπουργεία. Αναρωτιέμαι γιατί ο Σαμαράς δημιουργεί πάλι τέτοιο ρήγμα στη ΝΔ για δεύτερη φορά;"
nonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου