Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Προβοκατόρικο δημοσιεύμα απο “ΤΟ ΒΗΜΑ”


Γράφει το Kontra News
Προβοκατόρικο είναι το σημερινό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Το Βήμα» στο οποίο αναφέρεται χαρακτηρίστηκα:
Επαφές με βουλευτές που διαγράφτηκαν από τη Νέα Δημοκρατία επειδή καταψήφισαν το νέο Μνημόνιο αποκάλυψε μιλώντας στον Βήμα 99,5 η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Βεβαίως έχω έρθει σε επαφή μαζί τους» δήλωσε η κ. Μπακογιάννη, απαντώντας σε ερώτημα εάν συναντήθηκε με κάποιους από τους διαγραφέντες, προκειμένου να προσχωρήσουν στη Δημοκρατική Συμμαχία......
Η κ. Μπακογιάννη είπε, επίσης, ότι «γίνεται μία ατελείωτη συζήτηση σε όλο το πολιτικό σκηνικό», καθώς «το πολιτικό σύστημα καταρρέει και πρέπει να ξαναφτιαχτεί με άλλες λογικές».
«Ελπίζω με τις λογικές ότι πήραμε τα μηνύματα και μάθαμε από τα λάθη μας» τόνισε.
Το απομαγνητοφωνημένο επίμαχο σημείο της συνέντευξης όμως έχει ως εξής:
Δημ: Έχετε έρθει σε επαφή με κάποιον από τους 21 διαγραφέντες της Νέας Δημοκρατίας; Έχει δείξει κάποιος το ενδιαφέρον να ενταχθεί στη δική σας κομματική κίνηση;
Ντόρα Μπακογιάννη: Λογικό είναι…. Μία ατελείωτη συζήτηση γίνεται σε όλο το πολιτικό σκηνικό, μην έχετε αμφιβολίες. Ένα πολιτικό σύστημα που καταρρέει πρέπει να ξαναφτιαχτεί και να ξαναφτιαχτεί ελπίζω με άλλες λογικές. Ελπίζω με τις λογικές ότι πήραμε τα μηνύματα και μάθαμε από τα λάθη.
Δημ: Το ερώτημα είναι αν έχετε έρθει σε επαφή με κάποιους από τους διαγραφέντες για να έρθει στο κόμμα σας.
Ντόρα Μπακογιάννη: Το κατάλαβα το ερώτημά σας και σας απάντησα. Βεβαίως έχω έρθει
Τι είπε λοιπόν η Ντόρα;
Η Ντόρα Μπακογιάννη λοιπόν απαντώντας στο πρώτο σκέλος της ερώτησης του δημοσιογράφου αναφέρει πως στη γενικότερη συζήτηση που γίνεται τον τελευταίο καιρό σε όλο το πολιτικό σκηνικό έχει έρθει σε επαφή και με τους διαγραφέντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
Είναι γνωστό στους πολιτικούς κύκλους πως τις τελευταίες ημέρες όλοι έχουν γίνει συνομιλητές με όλους με στόχο την ανατροπή της απαξίωσης του συνόλου της πολιτικής ζωής του τόπου.
Αυτό βεβαίως απέχει πάρα πολύ από το δημοσίευμα της εφημερίδας που απλώς γράφει ότι η Ντόρα Μπακογιάννη “έχει έλθει σε επαφή με τους διαγραφέντες βουλευτές της ΝΔ”.
Όλοι λοιπόν αντιλαμβάνονται τους λόγους για τους οποίους “το Βήμα” επιχειρεί αυτή την ολοφάνερη προβοκάτσια (συνήθεια που την έχει επαναλάβει και άλλες φορές).
Το ότι ο γιός του ιδιοκτήτη της Σταύρου Ψυχάρη θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Α΄ Αθηνών, από μόνο του λέει πολλά.
Σημείωση: Αυτό σημαίνει επιλεκτική… απομαγνητοφώνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου