Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια Μπουτάρης- Γκιουλέκας!


Απίστευτοι διάλογοι μεταξύ του δημάρχου της Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Κώστα Γκιουλέκα, εκτυλίχθηκαν στο.... δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης, το οποίο τελικώς διεκόπη.
Η αρχή έγινε όταν ο δήμαρχος πήρε το λόγο για να απαντήσει στο αίτημα των συμβασιούχων της καθαριότητας να τους δοθούν βεβαιώσεις ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. «Τα ψηφίσματα του δημοτικού συμβουλίου είναι ...κωλόχαρτα» είπε ο Γ.Μπουτάρης ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσων.

«Ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζονται από το κράτος» διευκρίνησε αλλά ο Κ.Γκιουλέκας συνέχισε να αντιδρά «Κύριε δήμαρχε τι λέτε; Κωλόχαρτα τα ψηφίσματα;». «Κύριε Γκιουλέκα προφανώς σας ζάλισε η διαγραφή σας από τη ΝΔ» απάντησε ο δήμαρχος. «Εγώ έχω ξεκάθαρη πολιτική πορεία. Αν εσείς είστε κωλοτούμπας και πάτε από το ένα κόμμα στο άλλο είναι δικό σας πρόβλημα» εξανέστη ο Κ.Γκιουλέκας.

«Αν είστε κολλημένος με μια παράταξη είναι δικό σας θέμα. Εγώ δεν κάνω πολιτική καριέρα» συνέχισε ο Γ.Μπουτάρης, ενώ όταν προσπάθησε να παρέμβει ο πρόεδρος των εργαζομένων στη διαφωνία ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Π. Αβραμόπουλος τον αποκάλεσε «τεμπελχανά».


Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου