Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Καμμένος: «Ο Σαμαράς υπονομεύει την Νέα Δημοκρατία…»…

«Ο Σαμαράς υπονομεύει την Νέα Δημοκρατία με τις κολοτούμπες και τις οβιδιακές του μεταβολές».  Αυτό, μεταξύ των άλλων, γράφει στην προσωπική σελίδα του στο facebook ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος στη διεύθυνση  http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=106218486173114&id=255561140084.
Και συνεχίζει «Η  κυβέρνηση Παπαδήμου που καταρρέει δεν στηρίζεται από εμένα αλλά με εντολή Σαμαρά από την ΝΔ για αυτόν ακριβώς τον λόγο της μη παροχής στήριξης στον Παπακωνσταντίνου, στον Σηφουνάκη στον Πάγκαλο διεγράφην μετά από 19 χρόνια από την ΚΟ της νέας Δημοκρατίας».
 Απευθυνόμενος σε κάποιον αρθρογράφο του διαδικτύου λέει πως…. «Μακάρι σήμερα να αλλάξει γνώμη και να ακολουθήσει τους Βουλευτές του που με εξαίρεση 7 νεοφιλελεύθερους ντιντίδες όπως εσύ περιέγραφες ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ».
Προαναγγέλλοντας πλέον εκστρατεία ενημέρωσης των μελών της ΝΔ αναφέρει με έμφαση ότι: «Καμία εκστρατεία δεν έχω εξαπολύσει ακόμα ούτε στο διαδύκτιο ούτε στις τοπικές που ενώ με καλούν αποφεύγω να πάω από ευγένεια αλλά αφού δεν εκτιμάται αλλάζω τώρα. Όσο για την εξέγερση νομίζω ότι είναι η ώρα να ξεκινήσει πριν τα παραδώσετε όλα».
Πέτρος Χασάπης
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου