Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Έγγραφες δεσμεύσεις απαιτούν οι Ευρωπαίοι!

Ξαναρχίζει το σίριαλ των έγγραφων δεσμεύσεων που καλούνται να λάβουν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς έναντι των ευρωπαίων εταίρων, προκειμένου να πειστούν οι δανειστές της Ελλάδας να αποδεσμεύσουν το νέο πακέτο οικονομικής βοήθειας για την αναχρηματοδότηση παλαιότερων ελληνικών δανείων.

Προκειμένου να προχωρήσουν το PSI και η νέα δανειακή σύμβαση, οι Ευρωπαίοι έχουν ξεκαθαρίσε ότι απαιτούνται ισχυρές δεσμεύσεις από τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου....... Οι εγγυήσεις αυτές, πιθανότατα υπό τη μορφή επιστολής, θα πρέπει να δοθούν στους ευρωπαίους εταίρους το αργότερο μέχρι την Τετάρτη οπότε έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών των χωρών μελών της Ευρωζώνης που αναμένεται να εγκριθεί η νέα δανειακή σύμβαση.

"Τους έχουν ζητηθεί οι γραπτές δεσμεύσεις.  Θα υπάρξει μία επιστολή, φαντάζομαι", επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Καψής, οι επιστολές των κυρίων Παπανδρέου και Σαμαρά "πρέπει να δοθούν μέχρι την Τετάρτη".



ΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου