Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Τρόφιμα και κουβέρτες σε άστεγους από την Πολεμική Αεροπορία

Οι κατά καιρούς ανάξιοι και ανίκανοι κυβερνώντες αυτή την πλούσια χώρα που ονομάζεται Ελλάδα, την έφτασαν στο σημείο, εν έτει 2012, να ζητιανεύει και να εκλιπαρεί για τη "δόση" της για κάθε δάνειο που έχει συνάψει με ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη, και τους πολίτες της να κοιμούνται στους δρόμους, στα σοκάκια και τα παγκάκια απροστάτευτοι....Απόλυτο και Ιερό Καθήκον όλων τους, ήταν και θα πρέπει να είναι η καθολική προστασία των πολιτών, η ανθρώπινη διαβίωση, η τροφή, το νερό, η ενέργεια, η στέγη.....Απόλυτα Ανθρώπινα Αγαθά.....που θα πρέπει να αποτελούν την ελάχιστη παροχή απο πλευράς της Πολιτείας....Που σήμερα δυστυχώς η Ελληνική Πολιτεία, θεωρεί ως πολυτέλεια και αρνείται να την παρέχει στο σύνολο των πολιτών....Με λίγες κουβέρτες και λίγα τρόφιμα που στέλνετε κύριε Ραγκούση, δεν λύνετε το πρόβλημα...Απλά θα έπρεπε να αναρωτηθείτε και εσείς και οι "συνάδελφοί" σας της Βουλής, γιατί και πώς έφτασε εδώ η χώρα, ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική καταστροφή....Και ακόμη αναρωτηθείτε τί δεν κάνατε για να την προστατέψετε....
Τρόφιμα και κουβέρτες έστειλε η Πολεμική Αεροπορία στο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας, Γιάννη Ραγκούση, λόγω των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει από το «πολικό» ψύχος που επικρατεί στη χώρα. Ελπίζουμε να στείλουν και σε μονάδες του Στρατού στην ορεινή Ελλάδα που υποφέρουναπό το ψύχος λόγω έλλειψης πετρελαίου.

Καταφύγια για αστέγους στην Αθήνα.....
Λόγω της κακοκαιρίας, θερμαινόμενοι χώροι του Δήμου Αθηναίων μετατρέπονται σε καταφύγια:

* Πολιτιστικός Χώρος 4ης Δημοτικής Κοινότητας, στη συμβολή Λένορμαν και Αλεξανδρείας
* Λέσχη Φιλίας στη γωνία Αγίου Μελετίου και Ξεναγόρα 6
* Λέσχη Φιλίας στην οδό Κίου 5 της Κυψέλης
* Γυμναστήριο Ρουφ, Πειραιώς και Εχελιδών 69

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, στους αριθμούς 210 5246515 και 210 5239465. Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, στον τετραψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 1960.

Καταφύγια στη Θεσσαλονίκη

Στεγασμένους και θερμαινόμενους χώρους προσφέρει και ο Δήμος Θεσσαλονίκης για όσο διάστημα διαρκέσει η κακοκαιρία:

* Ε’ ΚΑΠΗ, Γαμβέτα 56 και Φλέμιγκ 36, από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ (τηλ.2310 838601)
* 13ο Γυμνάσιο, Εθνικής Αμύνης 26, από τις 9:30 το βράδυ έως τις 8 το πρωί.
* Β’ ΚΑΠΗ , οδός Λαγκαδά 35 , από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Καταφύγιο στην Κόρινθο

Ανοικτό στην πόλη της Κορίνθου, όλο το 24ωρο θα παραμείνει το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), προκειμένου να φιλοξενήσει αστέγους. Το κέντρο βρίσκεται στην οδό Περιάνδρου 51Α.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου