Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Συγκέντρωση στη Συγγρού προγραμμάτιζαν οι αντιμνημονιακοί της ΝΔ


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμμάτιζαν οι «αντιμνημονιακοί» της ΝΔ έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στη Λεωφόρο Συγγρού, την ίδια ώρα που θα συνεδρίαζε η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος!

Μάλιστα είχαν στείλει μηνύματα, με SMS και μέσω των social media σε εσωκομματικούς «ομοϊδεάτες» τους να  προσέλθουν στη συγκέντρωση. Κι όλα αυτά την ίδια ώρα που έχει κατακλυσθεί το τηλεφωνικό κέντρο της ΝΔ από τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας απʼ όλη την Ελλάδα, σχετικά με τη «μνημονιακή» στροφή Σαμαρά, ενώ ...
στόχος έντονης κριτικής και προειδοποιήσεων έχουν γίνει και οι βουλευτές του κόμματος.

«Συναγωνιστές και φίλοι, δίνουμε ραντεβού σήμερα στις 7μμ στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού. Διαμαρτυρόμαστε ειρηνικά και καλούμε τους βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην εναντιωθούν στη θέληση του Ελληνικού Λαού. Εχουμε ιερό καθήκον να είμαστε όλοι παρόντες για να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια και την ελευθερία του Έθνους μας» ανέφερε το πρώτο μήνυμα.

Μετά την αναβολή της συνεδρίασης της ΚΟ όμως, έστειλαν δεύτερο μήνυμα το οποίο ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε όλους για την ανταπόκριση στο κάλεσμα, η κοινοβουλευτική ομάδα αναβάλλεται, οπότε δεν έχει νόημα πλέον η σημερινή μας συνάντηση. Θα βρίσκονται στο χώρο κάποιοι συναγωνιστές για τυχόν ανημέρωτους. Έχουν αποσταλεί σχετικά sms». Δεν είναι λίγοι από αυτούς μάλιστα οι οποίοι υποστηρίζουν ότι εξαιτίας της προγραμματισμένης συγκέντρωσης και για τον φόβο επεισοδίων σε βάρος των βουλευτών αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κ.Ο!


Από τη ΝΔ όμως υποστηρίζουν ότι καμία σχέση δεν είχε με τη συγκέντρωση των «αντιμνημονιακών» η αναβολή και ότι σχετιζόταν με την αναβολή της ώρας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου χωρίς να αποκλείεται να ήταν  και μια κίνηση τακτικής μετά την αντίστοιχη αναβολή στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Το σίγουρο  είναι ότι στη ΝΔ έχουν βρει πλέον για τα καλά τον μπελά τους, με τους δικούς τους «αγανακτισμένους».    
star. gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου