Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ξύπνα, μην υπογράφεις Αντώνη, σώσε μας Αντώνη, αλλιώς... στο Γουδή Αντώνη

Ξύπνα Αντώνη, μην υπογράφεις Αντώνη, σώσε μας Αντώνη, αλλιώς στο Γουδή Αντώνη
Σε ασφυκτικό κλοιό βρέθηκε τις προηγούμενες ώρες  ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Οι πιέσεις που δέχθηκε από στελέχη και οπαδούς του κόμματός του να τα τινάξει όλα στον αέρα ήταν  τεράστιες. Οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ του διαμήνυσαν  ότι θα τους βρει αντιμέτωπους τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές. Ο Γιάννης Μανώλης παραιτήθηκε. Πολλοί βουλευτές  πάντως απειλούν να μην ψηφίσουν τη νέα συμφωνία για τη δανειακή σύμβαση. Και οι απλοί πολίτες κατακλύζουν  τα γραφεία του κόμματος σε όλη την Ελλάδα, με σαφείς προτροπές και προειδοποιήσεις......

Απολύτως ενδεικτική του κλίματος είναι η απλή αναφορά ορισμένων σχολίων που φιλοξενούνται κατά εκατοντάδες στις σελίδες με τα άρθρα του antinews.gr το οποίο όπως είναι γνωστό στηρίζει τον κ. Αντώνη Σαμαρά λόγω και της συμμετοχής, στο συγκεκριμένο site του φίλου και στενού του συνεργάτη Φαήλου Κρανιδιώτη.
Χαρακτηριστικές είναι να καταγραφές που γίνονται από χθες κάτω από μία συγκεκριμένη ανάρτηση με τίτλο «Αντώνη Σαμαρά, βγές και εξήγησε καθαρά στον ελληνικό λαό»
Σε αυτό μεταξύ των άλλων σημειώνεται:
Ο κόσμος διψάει για αλήθειες!
-Τι θέλει η Τρόϊκα
-Τι συνέπειες έχουν οι απαιτήσεις της για το μέλλον μας
-Σε πόσα από αυτά μπορείς να συμφωνήσεις.
Αν αυτά που ζητούν είναι παράλογα, πές «τέρμα ως εδώ»!
Και να μιλήσει ο λαός..
Έλεος πια..
Αδέξιος Δεξιός
Τι γράφουν οι νεοδημοκράτες στον Σαμαρά
Κάτω από το σχετικά σύντομο σημείωμα έχουν γραφτεί αρκετές χιλιάδες λέξεις από εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου. Ενα απάνθισμα είναι αρκετό:
- Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Αδέξιε! Πρέπει να βγει και να μιλήσει σημείο-σημείο γιατί ότι έχει γίνει με αυτούς χαχόλους. Οσο και αν του πάρει, 1 ώρα, 2, 3, όσο χρειαστεί και να ενημερώσει τους Έλληνες για αυτά που ζητάνε, τι διαπραγματεύθηκε και που καταλήγει.
- Μέσα από την ψυχή μου είναι ότι προσμένω... Δεν ξέρω, αλλά έχω μια τελευταία ελπίδα !
- Πες ΟΧΙ, η ώρα έφτασε
- Ο Σαμαρας είναι ηγέτης! να δω σε τι λαγούμια θα κρυφτούν αύριο όλοι αυτοί που του έσερναν τα μύρια όσα!!!
- Αύριο που θα μας λέει ότι «έσωσε» το 13ο και το 14ο μισθό, ενώ θα μας κόβουν τον 11ο και το 12ο; Να δούμε από αύριο ποιοι θα χρειάζονται λαγούμια... Και μετά την ψηφοφορία στη Βουλή αν θα ξαναβγούν από τα λαγούμια όσοι βουλευτές μας τολμήσουν να ψηφίσουν τη νέα δανειακή που παραδίδει την Ελλάδα! Θα νοιώσουν την οργή του λαού... Προδοσία δεν θα ανεχτούμε και αυτή η υπογραφή είναι εσχάτη προδοσία! Όπως και αν τη στολίσουν, λέγοντας πως δήθεν οι απαιτήσεις της τρόικας ήταν διπλάσιες και διαπραγματεύθηκαν κερδίζοντας τις μισές... Υπογραφή=Εσχάτη προδοσία και ακολουθούν τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα για όλους! Δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας, παρά μόνο εθνικής συνείδησης!
- Μπραβο φίλε μου, συμφωνώ απολύτως. όποιος υπογράψει στου Γουδή. τέρμα τα πολιτικάντικα τερτίπια.
- Πρέπει να αποτρέψουμε να μην ανοίξουν, οι προδότες, την κερκόπορτα. Η τιμωρία, που θα έρθει, των υπευθύνων για εσχάτη προδοσία δεν θα αλλάξει το μέλλον των παιδιών μας. Η Ελλάδα θα παραδοθεί στους ξένους, που θα έχουν ως υπαλλήλους και εργάτες λαθρομετανάστες και οι Έλληνες θα αφανιστούν.
- Οπως το 1895? Θα μας πάρουν το κρατικό μονοπώλιο σπίρτου αλατιού και διορισμών στο δημόσιο?
- Δεν σώθηκε ο 13ος και 14ος μισθός. Πετσοκόπηκε! Πως σώθηκε; Αφού μειώνεται ο κατώτατος μειώνεται και αυτός. Αυτό λέγεται θράσος και υποτίμηση της νοημοσύνης μας.
- Συμφωνώ απολύτως!
- Το τέλος έπρεπε να το έχει δώσει πολύ νωρίτερα. Από το Νοέμβριο.
- Οι πατριώτες περιμένουν ένα τεράστιο ΟΧΙ!!
- Αν δεν το ακούσουν τι θα κάνουν όμως δε μας λέτε; Εγώ προσωπικά ξέρω τι θα κάνω... Οι υπόλοιποι που δηλώνουν πατριώτες; Θα δώσουν μήπως στη Ν.Δ. το 30% που δείχνουν οι...δημοσκοπήσεις για να κατευθύνουν το λαό, εάν η Ν.Δ. έχει πουλήσει την Ελλάδα; Το ΟΧΙ στη νέα δανειακή στο σύνολό της είναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΡΑΒΑΤΗ για κάθε έναν που είναι πατριώτης!
- Ζήτησε αύριο κιόλας εκλογές και βγές να μιλήσεις στον κοσμο.
- Η μια αναβολή μετά την άλλη. Επιτέλους πρόεδρε βγες και μίλα στο λαό μόνο τότε οι αποφάσεις σου θα τύχουν στήριξης. Τα παπαγαλάκια οργιάζουν κι κόσμος απογοητεύεται. Σε λίγο θα είναι αργά
- Τίναξε τα όλα στον αέρα και πήγαινε σε εκλογές. Εαν δεν πάρεις 80% εμένα να μου τρυπήσεις τη μύτη. Αφουγκράσου το λαϊκό αίσθημα και πες το μεγάλο ΟΧΙ! Μετά τον Ιωάννη Μεταξά και τον Τάσσο Παπαδόπουλο θα είσαι εσύ και θα σε γράψει η ιστορία με χρυσά γράμματα. Δώσε πίσω λίγη από τη χαμένη περηφάνια του ΕΛΛΗΝΑ. Εαν ενδώσεις και εσύ...μαύρο φίδι που σας έφαγε ΟΛΟΥΣ σας!!!
- ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ!
Δεν πάει άλλο. Μας κυβερνά το 8% & τα υπαλληλάκια της Τρόικα
-Οχι, μας κυβερνάει το 30% μαζί με το 8% και το 5%! Αυτή είναι η φαινόμενη σύσταση της κυβέρνησης στις δημοσκοπήσεις...Σκεφτείτε λοιπόν καλά ο καθένας τι σημαίνει συνενοχή και που εφραμόζεται στην πολιτική μας σκηνή!
- Ενα τέλος εδώ και τώρα.
- Μόνη λύση το ΟΧΙ.
- Αντώνη Σαμαρά είσαι η τελευταία πηγή ελπίδας μας.
- Πρέπει να πει το μεγάλο "όχι" τώρα. Απορώ, συμβούλους δεν έχει; Κανείς δεν μιλάει με το λαό;
-Αντώνη κάνε το μεγάλο βήμα στην Ελληνική Ιστορία !
- ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ! ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ...;
-ΑΝΤΩΝΗ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ !!! EΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !
- Πόσο καιρό ζητάμε να ακούσουμε την αλήθεια ! Κανείς δεν μας την λέει. Ποιός θα φταίει αν "μετά" αρχίσουν τα όργανα ;
- Το φως που υπάρχει στο τούνελ είναι το τραίνο που θα μας λιώσει...
- Το έχω γράψει και σε άλλη ανάρτηση, προ ολίγου. ΕΚΛΟΓΕΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΥΡΙΟ, δηλώνοντας πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ λαϊκή νομιμοποίηση σε ό,τι γίνεται!!! Τους αδειάζεις ΟΛΟΥΣ, προσφέροντας ΑΝΑΣΑ και ΕΛΠΙΔΑ σε μια κοινωνία που ΣΒΗΝΕΙ... Χωρίς εκλογές,δεν νομιμοποιείται ΚΑΜΙΑ πολιτική και ειδικά αυτή που ζήσαμε και ζούμε στο πετσί μας εδώ και δυο χρόνια περίπου....
- Aντώνη Σαμαρά πες το μεγάλο ΟΧΙ σε όλα στους τοκογλύφους εκβιαστές, θα χάσουν το μυαλό τους, θα τρελαθούν, θα βγουν από τα νερά τους. Εχουνε μάθει να ακούνε συνεχώς ναι εδώ και δύο χρόνια από τον ΓΑΠ και τους υποτακτικούς του. Εθνικό Ηγέτη θα σε ανακηρύξει ο λαός, γιατί δεν θα έχεις προσυπογράψει την εξαθλίωση τη δική μας και των επόμενων γενεών. Περιμένουμε να μας λυτρώσεις. Τώρα είναι η ώρα, που απαιτείται να βαδίσεις και εσύ στα χνάρια του μεγάλου Έλληνα Πατριώτη ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
- Θα δώσει σίγουρα... Θα υπογράψει και τέλος. Τα έδωσε ΟΛΑ!!!
- Κε Αντώνη Σαμαρά, ήρθε η ώρα, που σε ετοιμάζει η μοίρα χρόνια τώρα!
Το πρωί, πριν ξεκινήσεις απ το σπίτι, κοίτα το γιο σου στα μάτια και θα ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Ήρθε η ώρα για την μεγάλη απόφαση. Δεν περιμένουμε οι Έλληνες από κανέναν άλλον τίποτα, μόνο από σένα! Απ΄ αυτήν σου την απόφαση, εξαρτάτε το μέλλον της πατρίδας, των Ελλήνων, των παιδιών σου, των παιδιών μας, όλων! Είναι η ώρα που θα ξεχωρίσουν τα παιδιά απ τους άντρες. Η ώρα που κάθε πολιτικός αποζητά να συναντήσει στην πορεία του. Οι μεγάλοι ηγέτες Αντώνη, γεννιούνται μέσα από τα μεγάλα ΟΧΙ τους!!!
Η ιστορία ψάχνει το νέο της αγαπημένο, να γράψει για αυτόν με τα χρυσά της γράμματα.
- Είμαστε Ελληνες Πρόεδρε, ...ο σπόρος που δεν πεθαίνει, θυμήσου! Είμαστε από άλλο μέταλλο, ...εκείνο το σκληρό. Θύμισε τους το αυτό. Ζήτησες να σε εμπιστευθούμε και αυτό κάνουμε, μέχρι τέλος. Το τέλος ήρθε, είναι τώρα.
Δώσε μας το δικαίωμα αύριο μετά τη συνάντηση των αρχηγών, εμείς να βγούμε και να περπατήσουμε ως περήφανοι Έλληνες, στο Σύνταγμα, δίπλα στον Ηγέτη μας. Δίπλα σου! Κάνε μας ακόμη μια φορά περήφανους.
- Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τον Α. Σαμαρά. Ας τολμήσει! Η δυναμική της λαϊκής αυτοπεποίθησης που θα δημιουργήσει η άρνησή του στους καταστροφικούς όρους της νέας δανειακής,συνιστά προϋπόθεση επιτυχίας. Το μέλλον και τις ελπίδες όλων τις κρατάει στο χέρι του. Οπως και τη διάψευσή τους...
-Πρόεδρε είναι τραγικό να καλείσαι να κυβερνήσεις στην πιο άσχημη στιγμή της σύγχρονης Ιστορίας της Ελλάδας. Είναι κατάρα. Είναι ευτύχημα όμως για μας τους Έλληνες που είσαι ΕΣΥ στη θέση του υποψήφιου Ηγέτη και όχι κάποιος άλλος, όταν σε εκλέξαμε μέσα μας ήμασταν σίγουροι ότι δεν εξελέγης για τα εύκολα, αλλά για τα δύσκολα. Τα δύσκολα ήρθαν. Πάλι μαζί θα τα περάσουμε, όλοι όσοι πιστεύουν ότι η Χώρα μας αξίζει μόνον το καλύτερο. Έχεις δύσκολο δρόμο, αλλά μαζί θα τον περπατήσουμε. Μην απογοητεύεσαι. Έχεις υποστήριξη. Εμπιστεύσου μας, όπως σε εμπιστευόμαστε κι εμείς. Σε εμπιστευόμαστε όλοι οι Έλληνες που ψηφίζουν ένα κόμμα: την Ελλάδα.
- Κανένας πλέον δεν ενδιαφέρεται για παραμονή στο ευρώ , κανένας δεν φοβάται μην τυχόν πτωχεύσουμε , ούτε αν δοθεί το δάνειο , αν είμαστε αυτάρκεις , τι θα γίνει με το πετρέλαιο , τις εισαγωγές. Χάθηκαν και οι φωνές των μετριοπαθών, των ψυχραιμότερων, ο αντίλογος, τίποτα.
- Η Ελλάδα έχει ΗΔΗ πτωχεύσει γιατί έχουν πτωχεύσει οι πολίτες της. Η επίσημη χρεωκοπία δε θα φέρει τόσο πολλά βάσανα σε εμάς, περισσότερα στους δανειστές θα φέρει προβλήματα που σε πολύ λίγο καιρό αφού γυρίσουμε στη δραχμή θα μας παρακαλάνε να τους πληρώσουμε κανένα ομόλογο ή να πάρουμε κανένα καινούριο δάνειο. Είναι η μεγάλη απόφαση που θα αλλάξει ή θα τελειώσει την ιστορία της Ελλάδας. Αντώνη Σαμαρά πες ΟΧΙ τώρα, όπως ο Τάσσος Παπαδόπουλος τόλμησε να σταθεί όρθιος απέναντι στις απειλές γιατί ήταν ένας μεγάλος Έλληνας! Έναν τέτοιο έχουμε κι εμείς ανάγκη! Η χρεοκοπία θα συμβεί ούτως ή άλλως, μην υπογράψεις τη νέα δανειακή και τους χαρίσεις την Ελλάδα μας! Έχουμε φιλότιμο και υπομονή να τη χτίσουμε μαζί από την αρχή!
Ηρθε η ώρα η στιγμή, Αντώνη πές το ΌΧΙ,
πρίν ψάρια καταλήξουμε στής Τρόϊκας την απόχη.
Εάν συνηγορήσουμε, θάρθει η κατρακύλα,
και ο Ελληνικός Λαός, θα γίνει όλος ξεφτίλα.
Θα ψάχνουμε συσσίτια, δεν θα υπάρχει γεύμα,
και όσοι μάς καταστρέψανε,
θα μας πουλάνε πνεύμα.
Στέρεψε η υπομονή,
δεν πάει άλλο Αντώνη,
να διώξεις τα αρπακτικά,
κράτα εσύ το τιμόνι.
Η Ελλάδα έχει ορυκτά, πετρέλαιο σ' αφθονία,
εάν τα παραδώσουμε, θα μπούμε στην γωνία.
Ολεθρος είναι η δραχμή, μας το υπενθυμίζουν,
μα ζούνε όσοι κλέψανε, κι' ελεύθεροι αρμενίζουν.
Η ακρίβεια κυριαρχεί, καί δύσκολα περνάμε,
με ένα ξεροκόματο, ζητούν να κυβερνάνε.
Αυτό όμως οι Έλληνες, δέν θα το επιτρέψουν,
το κόμμα τής υποταγής, θα το εξολοθρεύσουν..!
Ζήτα αμέσως εκλογές, μην πάει χρόνος χαμένος,
να μην υπάρχει Έλληνας, να ζει κατατρεγμένος...!
- Πάω στοίχημα ότι εάν πεί το ΟΧΙ ο κόσμος θα βγεί να πανηγυρίζει όπως έγινε και το 1940... Η Ιστορία μας είναι γεμάτη από περήφανα ΟΧΙ και όχι από εθελόδουλα ΝΑΙ και αυτό είναι που μας ξεχώριζε πάντα. Πρέπει όμως όλοι να γνωρίζουμε όλοι ότι μετά θα πρέπει να αγωνιστούμε σκληρά για αυτό το ΟΧΙ...
- Είναι σαν ένα παιχνίδι πόκερ. Ο Αντώνης νομίζει ότι έχει άσσο στο μανίκι. Αλίμονο όμως αν τα χαρτιά είναι σημαδεμένα... Και αλίμονο αν έχεις ποντάρει όλα τα λεφτά σου... Τώρα θα φανεί πόσο καλός παίκτης είναι. Αλλά να ξέρει ότι πιθανόν να μην έχει άλλη ευκαιρία να "ξαναπαίξει¨. Γιατί θα έχει χρεοκοπήσει...
- Kύριε Σαμαρά έχετε ραντεβού με την ιστορία. Θα πάτε;
- Να πεινάσουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, αξιοπρεπείς και θα ξαναφτιάξουμε τη χώρα. ΟΧΙ ΔΟΥΛΟΙ, εξευτελισμένοι και με δημευμένη τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία !!
- Η παγίδα είναι ολοφάνερη! Συνυπογράφει ο Σαμαράς πάει το σχέδιο στην Βουλή και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το καταψηφίζουν! Προσχωρούν στην Δημοκρατική Αριστερά (τη συνέχιση του ΠΑΣΟΚ στη νέα εποχή) και έτσι γίνονται ήρωες....Στην καλύτερη περίπτωση ο Σαμάρας δεν βγάζει αυτοδυναμία και αναγκάζεται να γλείφει τον Κουβέλη... Ξύπνα Αντώνηηηηηηη!

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου