Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ο Καλός Σαμαρείτης

 
Γράφει το Kontra News
Μπορεί να έχουν περάσει 2 χρόνια από την παραπάνω συνέντευξη του νυν Υπουργού Ναυτιλίας Α.Γεωργιάδη, αλλά στο άκουσμα της τώρα μας βοηθάει να καταλάβουμε πολλά.
Καταρχήν να τονίσουμε ότι ο Αδωνις πριν θαυμάσει τον νυν αρχηγό του, Γ.Καρατζαφέρη, θαύμαζε ως φοιτητής το νυν αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Α.Σαμαρά !......

Όπως προθύμως αποκαλύπτει στα νεανικά του χρόνια ήταν οργανωμένος στην ΠΟΛΑΝ και υποστήριζε με σθένος το όραμα του τότε ηγέτη του Α.Σαμαρά.
Επίσης μας λέει ότι ολόκληρο το πολιτικό του γραφείο συμμετείχε στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα υπέρ του Α.Σαμαρά. Αυτό που δεν είπε είναι για τα 3 πούλμαν που μίσθωσε για να μεταφέρουν κόσμο στα εκλογικά κέντρα – γνωστοί ως μετακινούμενοι – στο χρονικό διάστημα που είχε πέσει το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου της εκλογικής διαδικασίας. Έτσι τα “παιδιά” από το γραφείο του Άδωνι ψήφισαν σε διάφορα εκλογικά κεντρα ξανά και ξανά υπέρ του πρώην αρχηγού του Υπ. Ναυτιλίας.
Φτάνοντας στην κυβέρνηση Παπαδήμου και την απρόσμενη συμμετοχή του ΛΑΟΣ, αλλά και την ακόμη πιο απρόσμενη υπουργοποίηση του Α.Γεωργιάδη όλα φαίνονται να ξεκαθαρίζουν …
Ο πρώην αρχηγός δεν ξέχασε τόσο την υποστήριξη της Καλλιρρόης κατά την εκλογή του, όσο και τον πρώην Νεολαίο του, ο οποίος σήμερα συμμετέχει ενεργά στο κυβερνητικό σχήμα.
Ο ρόλος του Άδωνι βεβαίως και δεν εξαντλείται εδώ … Στο άμεσο μέλλον μετά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, θα μπει μπροστάρης στην συγκρότηση ενός νέου πολιτικού σχήματος με αρχηγό τον Α.Σαμαρά και τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ και της ΝΔ.
Την σύμπτυξη των δύο κομμάτων σε ένα νέο !
Ο καιρός γαρ εγγύς … όπως αρέσκονται στην Καλλιρρόης να λένε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου