Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Παπαρήγα: «Ή θα εξεγερθούμε, ή θα τελειώσουμε»


«ΠΑΣΟΚ και ΝΔ οδηγούνται προς τις κάλπες με τρομοκρατικά διλήμματα» ανέφερε σήμερα από το Ηράκλειο, η Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα εκτοξεύοντας βέλη κατά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Μιλώντας στη... Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο η κυρία Παπαρήγα ανέφερε ότι «με τρομοκρατικά διλήμματα προς τον ελληνικό λαό, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ οδηγούνται προς τις κάλπες».

Παράλληλα, έκανε λόγο για «τρομοκρατία μέχρι τις κάλπες».

Η Γ.Γ. του ΚΚΕ είπε επίσης ότι «η χώρα βρίσκεται στη μέση μιας καταιγίδας μέτρων» και ότι «μέχρι τις εκλογές η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ θα υλοποιήσει νέα σειρά σκληρών μέτρων, όχι με διάλογο αλλά με όργιο τρομοκράτησης του ελληνικού λαού».

Παράλληλα, επανέλαβε ότι το Μνημόνιο οδηγεί στην εξαθλίωση του λαού, κάνοντας λόγο για «οσφυοκάμπτες» σχετικά με τη συζήτηση που θα γίνει την Τρίτη στη Βουλή για τη δανειακή σύμβαση.

Η κυρία Παπαρήγα χαρακτήρισε λαιμητόμο για το λαό τη νέα δανειακή σύμβαση. «Γυρνάνε στο μεσαίωνα την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα για τα κέρδη του κεφαλαίου. Φορτώνουν στο λαό απίστευτα βάσανα και φτώχεια, καταδικάζουν τα παιδιά των εργαζομένων στην ανεργία ή να δουλεύουν με 400 ευρώ» είπε.

Σημείωσε ότι το ΚΚΕ δίνει τη μάχη με επιχειρήματα, ενώ σχετικά με την πρόκληση που δέχθηκε από την Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την απεργία της ΠΝΟ, εκτίμησε ότι από την απεργία θα πληγεί ο μεγαλέμπορος και όχι ο φτωχός αγρότης .

«Αυτό που θα κάνει τη διαφορά και θα δημιουργήσει την ελπίδα για το λαϊκό κίνημα, αυτό που πρέπει να τρομοκρατήσει αυτούς που πρέπει να τρομοκρατήσει, είναι η εκλογική δύναμη του κομμουνιστικού κόμματος» τόνισε.
np

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου