Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Τα ονόματα των συλληφθέντων



Εκδόθηκε διάταξη δημοσιοποίησης των ονομάτων των κατηγορούμενων για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. 

-Απόστολος Αθανάσιος Τσοχατζόπουλος του Ευαγγελου

-Νικόλαος Παύλος Ζήγρας του Γεωργίου, ο οποίος είναι εξάδελφος του πρώην υπουργού, ιδιοκτήτης των off shore Torcaso, η οποία εμπλέκεται στην ...... αγοραπωλησία του νεοκλασικού της Δ. Αρεοπαγίτου και στην αγοραπωλησία του ακινήτου στην οδό Κόμνα Τράκα και Κεφαλληνίας, που στη συνέχεια πέρασε στην ιδιοκτησία της Μονής Βατοπαιδίου, καθώς και της Bluebell που εμπλέκεται στην αγοραπωλησία του ακινήτου της κόρης του Αρετής Τσοχατζοπούλου στο Κολωνάκι

-Ευφροσύνη Λαμπροπούλου του Ηλία, λογίστρια του Άκη Τσοχατζόπουλου, νόμιμος εκπρόσωπος των off shore Torcaso και Nobilis που εμπλέκονται στην αγοραπωλησία του νεοκλασικού της Δ. Αρεοπαγίτου, καθως και της οff shore Bluebell.

-Γεώργιος Σαχπατζίδης του Δημητρίου, επιχειρηματίας, ο οποίος για κάποιο διάστημα δήλωνε εκπρόσωπος της off shore Torcaso, ενώ το όνομά του είχε αναμειχθεί στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπαιδίου.

-Αστέριος Οικονομίδης του Γεωργίου, ο οποίος διαφεύγει τη σύλληψη και είχε δηλώσει ψευδή διεύθυνση. Είναι ιδιοκτήτης της Arcon Constructions, η οποία έκανε την ανακατασκευή του ακινήτου στην Αρεοπαγίτου και εμπλέκεται στην αγοραπωλησία του ακινήτου στην οδό Κόμνα Τράκα και Κεφαλληνίας, που στη συνέχεια πέρασε στην ιδιοκτησία της Μονής Βατοπαιδίου. 

.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου