Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΕΒΕΑ: Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου




Η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, τα μέλη του οποίου προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες στις 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα.Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα νεοεκλεγέντα μέλη συνήλθαν σε σώμα χθες και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις, εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοικητικής επιτροπής. Η σύνθεση του Δ.Σ είναι...
Α’ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Συγγελίδης
Β’ Αντιπρόεδρος: Παύλος Θωμόγλου
Γενικός Γραμματέας: Νίκος Σοφιανός
Οικονομικός Επόπτης: Ευάγγελος Τσόγης
Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, στην πρώτη του ομιλία ενώπιον του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, τόνισε μεταξύ άλλων:
«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για το Επιμελητήριό μας. Είναι η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΑ, του οποίου έχω τη μεγάλη τιμή και ευθύνη να ηγούμαι, για μια ακόμη θητεία.
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας και να σας ευχαριστήσω για την προσπάθεια που κάνατε όλο το προηγούμενο διάστημα. Οι μεγάλοι νικητές αυτών των εκλογών, ήταν η ενότητα, η συσπείρωση και η συμμετοχή. Και αυτό το τρίπτυχο θα πρέπει να συνεχίσει να χαρακτηρίζει και τη λειτουργία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του επιμελητηρίου μας.
Ενότητα- Συσπείρωση -Συμμετοχή
Σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη για το σύνολο της αγοράς, οι επιχειρήσεις έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα. Με τη μαζική τους προσέλευση στην κάλπη, απέδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον επιμελητηριακό θεσμό και ειδικότερα στο ΕΒΕΑ. Μας έδωσαν την εντολή, αλλά και τη δύναμη, να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στην κρίση. Να συνεχίσουμε να διεκδικούμε συνθήκες επιβίωσης και ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία, για τις ελληνικές επιχειρήσεις».
www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου