Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ο Καστανίδης φοβάται μια κοινωνική έκρηξη








Ο Καστανίδης φοβάται μια κοινωνική έκρηξη Κύριε Καστανίδη, εμείς οι απλοί  πολίτες, αυτά  τα είχαμε προβλέψει από την στιγμή που η κυβέρνηση σου μας έβαλε στο ΔΝΤ.

Σε συνεντευξή του στο ραδιόφωνο της NET, o βουλευτής Θεσσαλονίκης, Χάρης Καστανίδης, δήλωσε ότι φοβάται μια σχεδόν σίγουρη κοινωνική έκρηξη που θα έρθει. Ο ίδιος και - πολλοί συναδελφοί του φανταζόμαστε- ανησυχεί για την οικονομική κατάρρευση του κοινωνικού ιστού και «προβλέπει» μια κοινωνικλη έκρηξη με την μείωση των... εισοδημάτων ακόμη περισσότερο, η οποία έκρηξη μπορεί να πάρει στο διάβα της οπιασδήποτε οικονομική συνταγή.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καστανίδης βέβαια δεν παρέλειψε να σχολιάσει το ζήτημα με τις τραπεζικές μετοχές τονίζοντας ότι «αν οι μετοχές δεν είναι κοινές με δικαίωμα ψήφου στο εξής, αλλά προνομιούχες, νομίζω ότι η ίδια η Βουλή θα υποστεί μια μεγάλη ήττα που ψήφισε τον περασμένο Οκτώβριο την συγκεκριμένη ρύθμιση» καθώς η χώρα δεν θα έχει κανέναν λόγο πια απέναντι στον τραπεζίτη.

Τέλος, όσον αφορά στη στάση του υπουργού Οικονομικού, Ευάγγελο Βενιζέλο, και την συνεργασία του με τον κ. Παπανδρέου για ρυθμίσεις όπως εκείνες των τραπεζικών μετοχών, ο βουλευτής δήλωσε ότι «ο κ. Βενιζέλος τον περασμένο Οκτώβριο είχε πει ότι εισηγήθηκε την ρύθμιση σε συννενόηση με τον Παπανδρέου και νομίζω ότι συμφωνούσαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου