Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Η ΕΡΤ χάνει και την Έλλη Στάη








Η ΕΡΤ χάνει και την Έλλη Στάη
Σήμερα το βράδυ, η Έλλη Στάη θα αποχαιρετίσει το κοινό της ΕΡΤ! Η σύμβασή της ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων (ΠΕΘ), λήγει και θα πρέπει να περιμένει την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για να επιστρέψει. Σαν συμβασιούχος ένα πράμα.
Η ΕΡΤ- όχι με δική της ευθύνη για να λέμε την αλήθεια, πληρώνει το αργό ελληνικό κράτος. Τις εμμονές του Βενιζέλου που ήθελε τους δημοσιογράφους δημοσίους υπαλλήλους. Τις καθυστερήσεις του Καψή. Τα εσωκομματικά παιχνίδια. Και τις «υποχρεώσεις» όλων όσοι αποπειρώνται να... την ευτελίσουν, προσφέροντας υπηρεσίες στους «νταβατζήδες» που τη θέλουν, αν όχι κλειστή, μικρή και αδύναμη.
Πριν λίγες μέρες αποχαιρέτισε ο συμβασιούχος Κώστας Αρβανίτης, σήμερα η ΠΕΘ Έλλη Στάη. Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν θα βρεθεί κανάλι που αδυνατεί να κρατήσει τους βασικούς πυλώνες του ενημερωτικού του προγράμματος. Αυτό συμβαίνει μόνον στο ellada.
Ακούγεται ότι η περιβόητη ΚΥΑ υπογράφτηκε ή υπογράφεται. Και ότι οι συμβασιούχοι δημοσιογράφοι θα είναι κατά 30 περισσότεροι λόγω της «μετακόμισης» των Μουσικών Συνόλων στο υπουργείο Πολιτισμού.
Λέγεται επίσης ότι μεθαύριο Πέμπτη, το ΔΣ θα συνεδριάσει για να δρομολογήσει την επιστροφή των συμβασιούχων- όσων επιστρέψουν και των ΠΕΘ.
Με το πάσο τους… Υπάρχει κάτι σημαντικό να τους βιάζει;
Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου…
np

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου