Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Δημοσκόπηση του Lay-Out:Τέταρτο κόμμα στην Β´Αθηνών το ΠΑΣΟΚ


Η ΔΗΜΑΡ πάνω από το ΠΑΣΟΚ
Τα πάνω κάτω φέρνει στις πολιτικές εξελίξεις το γκάλοπ της ALCOγια το Lay-Out.grστη Β’ εκλογική περιφέρεια  Αθηνών. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ALCO πρώτο κόμμα έρχεται η Νέα Δημοκρατία με 13,2 % ακολουθεί το ΚΚΕ 9,5 %  , η Δημοκρατική Αριστερά με 8,4% , το ΠΑΣΟΚ με 8%, το ΣΥΡΙΖΑ με 7,3% και το ΛΑΟΣ με 4,3%...



 
Aπό ότι φαίνεται το ΠΑΣΟΚ πληρώνει ακριβά  τα εσωκομματικά του “παρατράγουδα” των τελευταίων μηνών πέφτοντας κατακόρυφα στους πίνακες των δημοσκοπήσεων αφού σύμφωνα με πανελλαδική δημοσκόπηση της ALCO για χάρη του STAR(26/01/2011) είχε σημειώσει το χαμηλότερο ιστορικά ποσοστό στην μέχρι τώρα πορεία του (11,1%). Στην “κατηφόρα” που ακολουθεί το κόμμα έρχεται να προστεθεί και ένα δεύτερο χτύπημα αυτό της Β’ εκλογικής περιφέρειας  Αθηνών  αφού με ποσοστό  8% το ΠΑΣΟΚ κατατάσσεται στην 4 θέση με διαφορά μόλις 0,8% από το ΣΥΡΙΖΑ που ακολουθεί στην Πέμπτη.



Η Δημοκρατικής Αριστερά με τον Φώτη Κουβέλη σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία όλων των δημοσκοπήσεων διατηρεί τη δημοτικότητά σε υψηλά ποσοστά.
 lay out.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου