Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Σε πανικό οι Παπανδρεϊκοί ψάχνουν για υποψήφιο πρόεδρο

Σε πανικό οι Παπανδρεϊκοί ψάχνουν για υποψήφιο πρόεδρο
Πυρετός συσκέψεων μεταξύ στελεχών του ΠΑΣΟΚ μετά τον αιφνιδιασμό που υπέστησαν από την απόφαση των Ευάγγελου Βενιζέλου και Ανδρέα Λοβέρδου για συμπόρευση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κ.κ. Χρήστος Παπουτσής, Χάρης Καστανίδης και Λούκα Κατσέλη που εκφράζουν το «παπανδρεϊκό» ΠΑΣΟΚ έχουν ...
συνάντηση για να προσδιορίσουν αν και ποιός θα κατέλθει απέναντι στον Βαγγέλη Βενιζέλο.
Το μεσημέρι η Λούκα Κατσέλη κάλεσε στο γραφείο της στην οδό Σίνα νεοεκλεγέντες βουλευτές (Μιχελογιαννάκη, Κυριακοπούλου, Αντωνακόπουλο Τεκτονίδου Νταλάρα κ.α.) όπου - παρόντος του συζύγου της Γεράσιμου Αρσένη – εκδήλωσε το ενδιαφέρον της να είναι υποψήφια. Αφορμή για την «μάζωξη» ήταν η εκδήλωση που ετοιμάζει το ίδρυμα ΙΝΕΡΠΟΣΤ στο Πολεμικό Μουσείο στις 10-11 Φεβρουαρίου με τίτλο «Υπάρχει και Άλλος Δρόμος για Έξοδο Από την Κρίση» και ομιλητές μεταξύ άλλων τους Κένεθ Γκαλμπραίηθ τζούνιορ και Γιάννη Βαρουφάκη
Οι εκτιμήσεις είναι ότι μετά τις νέες εξελίξεις η συμμαχία Βενιζέλου-Λοβέρδου «γέρνει» πλέον την ζυγαριά υπέρ τους τόσο μέσα στο κόμμα, όσο και στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ αλλά και στο Εθνικό Συμβούλιο.
Οι εξελίξεις πλέον στο ΠΑΣΟΚ είναι ραγδαίες και όλοι περιμένουν ποιά θα είναι η απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου και των υποστηρικτών του στην κίνηση των δύο αλλά και ποιό θα είναι το αποτέλεσμα του ραντεβού που θα έχουν αύριο οι τρείς τους στην Ιπποκράτους.
iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου