Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ "ΑΓΟΡΩΝ" ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΝ....ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: το ενδεχόμενο επιστροφής της χώρας στη δραχμή, σημείωσε ότι θα μας έφερνε 50 χρόνια πίσω. "Θα είναι καταστροφή"!!

Στουρνάρας: Καταστροφή η επιστροφή στη δραχμή Κι' άλλο παπαγαλάκι, κινδυνολογεί για την περίπτωση επιστροφής στη δραχμή. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να μας πει και αυτός και όλοι οι υπόλοιποι "υπάλληλοι των αγορών"...ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕ ΠΟΤΕ ΕΠΙ ΔΡΑΧΜΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΕΣΗ, ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ;;;;;;;ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.....ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΝ....ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.....Θανάσιμο λάθος χαρακτήρισε ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ Γιάννης Στουρνάρας την καθυστέρηση των διαρθρωτικών αλλαγών.

«Για τα 8 δισ. μάς ταλαιπώρησαν τόσο πολύ. Φανταστείτε τι θα γίνει για τα 89 δισ. Δεν πρόκειται να μας τα δώσουν χωρίς εξασφαλίσεις», προειδοποίησε ο κ. Στουρνάρας μιλώντας στον Real Fm.
Οσο για το ενδεχόμενο επιστροφής της χώρας στη δραχμή, σημείωσε ότι θα μας έφερνε 50 χρόνια πίσω. «Θα είναι καταστροφή. Η κρίση χρέους θα γίνει συναλλαγματική κρίση. Η Ελλάδα θα σταματήσει να λειτουργεί», υπογράμμισε.
«Κλειδί για την ανάπτυξη είναι οι διαρθρωτικές αλλαγές», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι έχουμε σοβιετικού τύπου οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου