Να ζητηθεί από τον διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος κ. Προβόπουλο και να διαβιβαστεί προς τη Βουλή το πόρισμα του διαγνωστικού ελέγχου που πραγματοποίησε ο οίκος Black Rock στα χαρτοφυλάκια δανείων των ελληνικών τραπεζών, ζήτησαν με Κοινοβουλευτική ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τον υπουργό Οικονομικών και 44 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με πρωτοστατούσα την Γραμματέα του Τομέα Οικονομίας του Κινήματος ,Βουλευτή Φωκίδας κ .Αφροδίτη Παπαθανάση .
Οι Βουλευτές στην ερώτηση τους κάλεσαν τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Ε. Βενιζέλο να καταθέσει στη Βουλή τα αποτελέσματα των διαγνωστικών ελέγχων που διενήργησε η Black Rock στα χαρτοφυλάκια των .......
δανείων και των τραπεζών για κάθε τράπεζα και όμιλο χωριστά καθώς και τα στοιχεία για την ποιότητα των δανείων ανά κατηγορία.
Ακόμα ζήτησαν να ενημερωθεί η Βουλή για τη μεθοδολογία που ακολουθήθηκε ως προς τη διεξαγωγή των αποτελεσμάτων, αλλά και κατά πόσο πραγματοποιήθηκε από τη Black Rock έλεγχος για τις εκτός Ελλάδος θυγατρικές των τραπεζών, τις ανώνυμες ή off shore εταιρείες τους και αν ναι, το αντίστοιχο αποτέλεσμα.



prionokordela.gr