Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Πλήγμα στην εκστρατεία Ρόμνεϊ από ομοφυλόφιλο σερίφη

Ένας σερίφης από την Αριζόνα παραιτήθηκε από την εκστρατεία του υποψηφίου για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Οκτωβρίου, Μιτ Ρόμνεϊ, όταν κατηγορήθηκε ότι απείλησε τον πρώην εραστή του με απέλαση στο Μεξικό, στην περίπτωση που αποκάλυπτε τη σχέση τους.

Ο σερίφης Πολ Μπάμπιου αρνήθηκε ότι ο ίδιος ή ο δικηγόρος του απείλησαν τον Μεξικανό πρώην φίλο του, αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του συμπροέδρου της εκστρατείας του Ρόμνεϊ στην Πολιτεία.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Μπάμπιου, παραδέχτηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος και..... ότι διατηρούσε σχέση με έναν άνδρα, ονόματι Χοσέ.

"Ο σερίφης Μπάμπιου παραιτήθηκε από την εθελοντική δουλειά του στην εκστρατεία, ώστε να επικεντρωθεί στις κατηγορίες σε βάρος του. Στηρίζουμε την απόφασή του" αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν συνεργάτες του Ρόμνεϊ.

Ο σερίφης Μπάμπιου εθεωρείτο ανερχόμενο αστέρι των Ρεπουμπλικανών στην Αριζόνα και πιθανός υποψήφιος για τις εκλογές στο τοπικό Κογκρέσο. Είχε μάλιστα επικρίνει έντονα τους χειρισμούς της κυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα στο θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Στα μέσα της εβδομάδας η εφημερίδα Phoenix New Times έγραψε ότι ο δικηγόρος του σερίφη ζήτησε από τον Χοσέ να υπογράψει μια συμφωνία, που θα τον υποχρέωνε να μην αποκαλύψει τη σχέση τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο δικηγόρος προειδοποίησε τον Χοσέ ότι, αν συζητούσε για τη σχέση του με τον Μπάμπιου, θα έθετε σε κίνδυνο την παραμονή του στη χώρα.

"Όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα ήταν εντελώς ψευδείς, εκτός από το γεγονός ότι είμαι ομοφυλόφιλος" είπε ο σερίφης στους δημοσιογράφους.
 
 
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου