Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Αλβανοί έκλεβαν και απήγαγαν σε όλη την Κορινθία


Από την περασμένη Δευτέρα βρίσκονταν στα χέρια της Αστυνομίας οι δράστες της απαγωγής και ληστείας σε βάρος του πρώην κοινοτάρχη της Ξυλοκέριζας Κορινθίας! Είχαν συλληφθεί για άλλες δύο ένοπλες ληστείες και τρεις απόπειρες κλοπής σε οικίες στο Λέχαιο και στον Άσσο, αλλά η έρευνα που συνεχίζεται διαλεύκανε την απαγωγή και άλλη μια ληστεία, καθώς και μια υπόθεση βιασμού!

Οι δυο Αλβανοί κακοποιοί ηλικίας 26 και 24 χρόνων ομολόγησαν ότι στις 14 Φεβρουαρίου είχαν απαγάγει με την απειλή πιστολιών τον 66χρονο από το σπίτι του, τον οδήγησαν σε .......
εγκαταλελειμμένο κτίριο όπου τον έδεσαν, άρπαξαν όσα χρήματα είχε πάνω του και τα προσωπικά του αντικείμενα και διέφυγαν με το Ι.Χ. φορτηγάκι του που βρέθηκε την επομένη εγκαταλελειμμένο στην Κόρινθο.

Παράλληλα, ομολόγησαν ότι στις 16 Φεβρουαρίου είχαν εισβάλλει στο σπίτι ενός 52χρονου στα Εξαμίλια Κορινθίας, τον ακινητοποίησαν μαζί με την 41χρονη και αφού τους τραυμάτισαν χτυπώντας τους, άρπαξαν 110 ευρώ και ένα κινητό, πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της γυναίκας και διέφυγαν με αυτό. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο κοντά στις γραμμές του προαστιακού στην Κινέττα.

Ο ένας από τους δύο αλλοδαπούς κατηγορείται και για βιασμό, τον οποίο φέρεται να διέπραξε σε βάρος μιας νεαρής κοπέλας στο σπίτι της οποίας είχε μπει για να κλέψει σε άλλη περιοχή της Κορινθίας! Η έρευνα της Ασφαλείας Κορίνθου συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση των αδίστακτων κακοποιών.





protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου