Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

"ΑΣΟΣ" ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΚΗ ΣΤΗ Β΄ΑΘΗΝΩΝ!

Στον προεκλογικό του αγώνα, ο Παύλος Σαράκης επιμένει στο "κούρεμα" όλων των ιδιωτικών δανείων προς τις τράπεζες και στην πάταξη  της μίζας και της διαπλοκής. Αυτά είναι τα δύο σημεία που τονίζει περισσότερο, καθώς ο Έλληνας μαστιγώνεται καθημερινά από τις Τράπεζες και τους τόκους που καλείται να ......πληρώσει.

Όσο για τη μίζα και τη διαπλοκή ο γνωστός Ποινικολόγος ζητά την εξόντωσή τους! Συγκεκριμένα: " Ζητώ  Την εξόντωση της Μίζας, της Διαπλοκής, της Παρασιτικής Διαμεσολάβησης και της Παραοικονομίας.!"
Ο αυτοδημιούργητος Αγρινιώτης έχει "Πιστεύω" και δεν έχει μάθει να συμβιβάζεται.Συμμετέχει με το σύνθημα "Στη Μάχη για την Ελλάδα!.
 Είναι εξάλλου αναμφισβήτητα από τους πιο μάχιμους δικηγόρους και θα συνεχίσει να είναι, αφού όπως είχε δηλώσει και στην εκπομπή του Στ.Χίου "Μακελειό 2" στο Εxtra : " Δεν είμαι, ούτε θα γίνω ποτέ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ πολιτικός!"

Έχει "Άσο" στο μανίκι ο Πάνος Καμμένος στη Β΄ Αθηνών! Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις εξάλλου οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" φαίνεται να τα σαρώνουν όλα στη Β΄ Αθηνών!
Άριστη η επιλόγη σου Πάνο!
http://omertanewsgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου