Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Τι ξέρει για αυτό ο Πάνος Κυριακόπουλος ;

Πάνος Κυριακόπουλος
Αναδημοσίευση επιστολής για τα όσα φέρεται να έχει κάνει ο Πάνος Κυριακόπουλος όταν ήταν στα ΕΛΤΑ(η επιστολή αναδημοσιεύεται με την αρχική της ορθογραφία)...

"Αν έλθουν στο φως τα πεπραγμένα των Κυριακόπουλου Πριντεζη και λοιπών της παρέας, που αφορούν την αγορά του οικοπέδου από τον Κιολειδη στο Κρυονέρι θα τρεχουν να κρυφτούν, οχι να ζητούν να ξανα ρθουν με τους κολλητούς τους στα ταχυδρομεία.
Ερώτημα πρωτον
Το οικόπεδο 50 στρέμματα λίγο πιο κάτω, αγοράστηκε πανω απο την εμπορική αξία του,2.300.000. 000 δρχ περίπου, όντας ενα μερος του εκτος σχεδιου και με ρέμα στο μέσον του.
Ερώτημα 2ον
Το υπαρχον κτισμα ποσο αποτιμήθηκε στην αγορα και κατεδαφίστηκε ΑΡΓΌΤΕΡΑ ως αχρηστο.
Ερώτημα 3ον
Πόσο ειχε αποτιμήσει το οικόπεδο η Τεχνική Υπηρεσία των ΕΛΤΑ την περίοδο αγοράς του.
Ερώτημα 4ον
Ποια ήταν τότε η αντικειμενική αξία του ακινήτου
Ερώτημα 5ον
Ποιός μεσολάβησε για να πάρει δάνειο ο Κιολειδης απο την ΕΤΒΑ με μαγια το καταβληθέν τίμημα του οικοπέδου.
Ερώτημα 6ον
Με ποιά ανταλλαγματα ανθρωποι των ΕΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΉΘΗΚΕ αλλαξαν απόψη ώστε να φανεί η αγορά συμφέρουσα για τα ΕΛΤΑ.
Ερώτημα 7ον
Υπήρξε αγαστή συνεργασία ορισμένων συνεργατών απο ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ στα ΕΛΤΑ για αυτή την μπίσνα με τον κιολειδη του δεξιού Κυριακοπουλου.
Ερώτημα 8ον
Το θέμα αυτό το ερευνησε αυτος ο κύριος απο την Εκάλη ο μεγαλοδημοσιογράφος ντε και απειλησε οτι θα το βγάλει, αλήθεια ποιός του βούλωσε το στόμα και τοκανε γαργαρα και με τι ανταλλαγμα.
Ερώτημα 9ον
και καθοριστικό
Η θέση του οικοπέδου πόσο επιβαρύνει το κόστος και την ταχύτητα της διαλογής των αντικειμένων του Κρατικού Ταχυδρομείου σήμερα λόγω των αποστάσεων κ του μποτιλιαρίσματος στη ΕΟ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ.
Φερτε τους πάλι στα ΕΛΤΑ να αποτελειώσουν τα θαύματα τους..."
 
http://planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου