Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Κομμουνιστο-σοσιαλιστο-καπιταλιστική διαπλοκή.....




Σχόλιο. Αλέκα!...Έχεις ξεπεράσει εαυτόν και όλων αυτών που σας ψήφισαν και σας ψηφίζουν....Τέτοια υποστήριξη στον καταστροφέα της Ελλάδας, είναι φανερό οτι υποκρύπτει συνενοχές (;;;;;;).....διαπλοκές (;;;;;;;)...Δεν ξέρει κανείς τι να φανταστεί.....Εκτός εάν ζηλεύετε τις δημοσκοπικές κατακτήσεις του ΠΑΣΟΚ που οδηγείται ορμητικά προς την ΕΞΟΔΟ απο τη βουλή, απο την κοινωνία και απο το πολιτικό στερέωμα της χώρας.....Το ΠΑΣΟΚ είναι βέβαιο οτι θα παλεύει να μπεί στη βουλή στις επόμενες εκλογές, εάν στο μεταξύ δεν....εξαερωθεί....Το ίδιο θα γίνει και για το ΚΚΕ που .......
διοικείς σήμερα Αλέκα...Εάν δεν καταφέρει να μπεί στη βουλή, η κατρακύλα θα είναι τέτοια που θα τρίβετε τα μάτια σας....Φαίνεται όμως οτι το μάθημα των προηγούμενων εκλογών που τα εκλογικά σας ποσοστά καταποντίστηκαν, δεν το λάβατε καθόλου υπόψη.....Στις επόμενες εκλογές να δείτε....Θα ψάχνετε για την.....ψήφο σας!!!....και το θλιβερό για εσάς θα είναι οτι.....δεν θα την βρίσκετε.....
Η συντροφική στήριξη του ΚΚΕ στον Γιώργο Παπανδρέου ήταν αναμενόμενη. Όπως και τα “χαλασμένα καλαμπόκια”,


Σχόλιο attikanea: ΚΚΕδάκια, ΚΙΧ να μην ακούσω!


Είχε προηγηθεί η φοβερή δήλωση της ΓΓ του κόμματος στην ολομέλεια της βουλής: “Δεν φταίει ο Παπανδρέου, φταίει ο καπιταλισμός”.
Η σημερινή καταψήφιση λοιπόν του αιτήματος για κατάθεση του τ. πρωθυπουργού στην αρμόδια επιτροπή της βουλής από το ΚΚΕ, όσον αφορά την λίστα Λανγκάρντ, δείχνει πόσο βαθιά μπορεί να είναι τα σεντούκια της μεταπολίτευσης.
“Θα έφερνε συσκότιση η κατάθεση του” ήταν η αφορμή. Ενώ τώρα, χύθηκε άπλετο φως.
Θα είχε λόγο να ..καταθέσει ο κύριος Παπανδρέου για την λίστα; Ναι, ως πολιτικός προϊστάμενος ενός σκανδάλου συγκάλυψης.
Ναι, ως στενός φίλος κάποιων που αναγράφονται στην λίστα. Ναι και για κάποιες περίεργες συνωνυμίες.
Δεν είναι δυνατόν π.χ. ο κύριος Ψυχάρης να ασχολείται με τον Τράγκα όταν πριν λίγους μήνες μας έλεγε για ιδιωτικά αεροπλάνα και ατμούς απο χαλασμένα καλαμπόκια όπου ο τ. πρωθυπουργός χανόταν για τριήμερα κατά την άσκηση των καθηκόντων του, φωτογραφίζοντας συγκεκριμένο πρόσωπο της λίστας.
Πρέπει ο κύριος Παπανδρέου να απολογηθεί για να καταλάβει ο κόσμος εάν προστάτευσε γνωστούς ή απλά συγκάλυψε…

http://attikanea.blogspot.gr/2012/10/blog-post_818.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου