Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Λουκέτο λόγω κρίσης στο Κολυμβητήριο Ερμούπολης!


ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!!!...Έχετε διαπράξει το έγκλημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΆΞΑΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....Μας μιλάτε συνέχεια για το...λόμπυ της δραχμής και οτι εάν επιστρέψουμε στο εθνικό μας νόμισμα θα πάει η χώρα 50 χρόνια πίσω!!! ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ....ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ....Καθημερινά κλείνουν χιλιάδες επιχειρήσεις, οι οικογένειες δεν έχουν να θρέψουν τα παιδιά τους, καθημερινά απολύονται χιλιάδες εργαζόμενοι, τα πανεπιστήμια δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη για να λειτουργήσουν, τα νοσοκομεία βρίσκονται σε στάδιο αποσύνθεσης, κατάρρευσης με τους ασθενείς να μην μπορούν να νοσηλευθούν, να μην μπορούν να αγοράσουν τα φάρμακά τους....Με την κοινωνία να μην μπορεί να.......
συνέλθει απο ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΣΑΣ....Οι οικογενειάρχες να μην μπορούν να βάλουν πετρέλαιο για να ζεστάνουν την οικογένειά τους εν όψει χειμώνα....Τί άλλο θα πρέπει να γίνει στη χώρα για να παραδεχθείτε οτι ΕΧΕΤΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ....ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΤΕ συνεχώς....Και τώρα θέλετε να πάρετε και άλλα μέτρα μείωσης μισθών, επιδομάτων, ακόμη και αυτών της ανεργίας, της αναπηρίας, συντάξεων......Εάν κοιμάστε ήσυχοι διαβάζοντας αυτά και άλλα πολλά που περιγράφουν την πραγματικότητα στη χώρα, τότε είστε ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ, ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ, ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.....Το συγκεκριμένο κολυμβητήριο δεν είναι το μόνο που κλείνει σ' όλη την χώρα...Υπάρχουν και άλλα πολλά κέντρα αθλητισμού, παιδείας, παροχής φροντίδας στον ανήμπορο, στο νέο, στον αθλητή που ή έχουν κλείσει ή είναι έτοιμα να κλείσουν γιατί απλά δεν έχουν στη διάθεσή τους τα αναγκαία κονδύλια τα οποία τους τα στερήσατε εσείς....Με όλες τις αποφάσεις σας, με τα εκβιαστικά μέτρα, με τα PSI ή αλλιώς "κουρέματα" που κάνατε στα ασφαλιστικά ταμεία....στην ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ....Έχετε διαπράξει το έγκλημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΆΞΑΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....
Λουκέτο στο κολυμβητήριο της Ερμούπολης μπαίνει από σήμερα Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια ο χρόνος επαναλειτουργίας του. Υπολογίζεται, ότι αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, το κολυμβητήριο θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του από το Μάιο του 2013.

Το θέμα δεν προκαλεί έκπληξη και ήταν γνωστό, αφού η ίδια η διοίκηση του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού του Δήμου Σύρου, είχε προαναγγείλει το κλείσιμο του κολυμβητηρίου, λόγω αδυναμίας κάλυψης των αυξημένων λειτουργικών εξόδων που απαιτούνται τους χειμερινούς μήνες για τη θέρμανση της πισίνας.

Παρά ταύτα, οι αντιδράσεις των ναυταθλητικών σωματείων είναι εύλογες, αφού από σήμερα πρέπει να πέσουν σε χειμερία νάρκη και να τεθούν εκτός λειτουργίας τα τμήματα κολύμβησης και υδατοσφαίρισης.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναυτικού Ομίλου Σύρου αναφέρεται σήμερα:

«Η μαύρη μέρα των τμημάτων του υγρού στίβου του Ν.O.Σύρου έφτασε !!! Η οικογένεια του υγρού στίβου του Ν.Ο. Σύρου από σήμερα «πενθεί» το χαμό των τμημάτων Υδατοσφαίρισης και Κολύμβησης. Κολυμβητήριο ξανά… αν όλα πάνε καλά την άνοιξη του 2013! Το χειρότερο έφτασε».

Πηγή: cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου