Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΥΙΚ:Οι μάσκες έπεσαν

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε  την εξής δήλωση σχετικά με την ανακοίνωση του πρωθυπουργού:

«Οι μάσκες έπεσαν. Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισαν, χωρίς πάντως να ρωτήσουν τον...
ελληνικό λαό, να αποδεχθούν τα σχέδια της Άγκελα Μέρκελ για τις «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης» με την απόλυτη γερμανική συνταγή.

Δηλαδή αποδέχεται και μάλιστα κάτω από τις σημερινές τραγικές μνημονιακές συνθήκες της Ελλάδας, την πλήρη κατάργηση του έθνους-κράτους.

Ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Άκης Γεροντόπουλος, μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στη σύσκεψη που είχαν Έλληνες Βουλευτές, μέλη της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, με αντιπροσωπεία Βουλευτών από τη Νορβηγία η οποία επισκέπτεται την Ελλάδα, αναφέρθηκε με ιδιαίτερη έμφαση στην ομοσπονδοποιημένη Ευρώπη.

Ο Άκης Γεροντόπουλος υπερθεματίζοντας για τα Μνημόνια και τις επιλογές της συγκυβέρνησης που θα...σώσουν την Ελλάδα, αναφέρθηκε στα οράματα και τους στόχους του κόμματος και της κυβέρνησής του για «ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης η οποία μέσα σε πλαίσια δημιουργίας, φιλίας και ειρήνης, θα λύσει τα προβλήματα όλου του κόσμου»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου