Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Κομματική πειθαρχία βάζει ο Βενιζέλος για τα μέτρα- Θα διαγράψει όποιον καταψηφίσει

Σχόλιο. ...Σιγά....Βαγγέλη...Μην επιμένεις σε απειλές, γιατί μάλλον θα βρεθείς....μόνος....
Θέμα κομματικής πειθαρχίας για την ψήφιση του πακέτου των νέων μέτρων θα θέσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την .....
εικόνα διάλυσης που εμφάνισε το ΠΑΣΟΚ κατά τη σημερινή ψηφοφορία.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται διατεθειμένος να διαγράψει όσους βουλευτές του κόμματος αρνηθούν να ψηφίσουν τα νέα μέτρα, κάτι που ενδέχεται να μειώσει σημαντικά τον ήδη μικρό αριθμό των βουλευτών του κόμματος.
Μένει να δούμε πόσοι βουλευτές θα παραστούν αλλά και θα ζητήσουν το λόγο κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ο που έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά εδώ.
Σε περίπτωση που ο κ. Βενιζέλος ζητήσει από τους βουλευτές του να επαναλάβουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, θεωρείται πιθανό ότι ομάδα βουλευτών θα του προτείνει να θέσει το θέμα ξανα μετά την ψήφιση των μέτρων κι όχι τώρα, εν μέσω κρίσης.
Από τη σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ο αναμένεται να απουσιάζει και πάλι ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος θεωρείται ότι είναι ο μοναδικός που διαθέτει τέτοια επιρροή μεταξύ των πράσινων βουλευτών η οποία και θα του επέτρεπε να αμφισβητήσει έντονα τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου