Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Το υπέροχο Λουξεμβούργο, οι Ρότσιλντ, η Eurobank και μία καταγγελία – βόμβα στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς.

Παραθέτουμε την καταγγελία όπως την λάβαμε. Εάν ισχύει, είναι ένα ακόμα σκάνδαλο μεγατόνων. Διατηρούμε την αυθεντική ορθογραφία:
Εστειλα το email αυτό με τα στοιχεία κτλ. αν νομιζετε μπορείτε να τους πιέσετε να το ερευνήσουν
Πρός Κωνσταντίνος Μποτόπουλο,
Ανθή Δριστά
Σας στέλνω ξανά το email με μικρές διορθώσεις, όπως καταλαβένετε θέλω να ......
διατηρήσω την ανωνυμία μου.
Η καταγκελία αυτή γίνετε για να μπορέσει η επτροπή να επιτελέσει καλύτερα το έργο της και η αγορά να
λειτουργεί με πραγματικούς κανόνες και επενδυτές. Στα πλαίσια του γενικότερου κλίματος ελπίζω να εκμεταλευτήτε την πληροφορία που σας δίνω. Με το συγκεκριμένο email θα ήθελα να σας καταγκείλω το εξης συμβάν.
Κατά την διάρκεια της εργασίας μου στην Fortius Χρηματηστηριακή έπεσε στην αντήληψή μου το εξής συμβάν που μπορεί να αποτελεί παράνομη
ενέργεια.
Ο πελατής Π (υπάληλος της Τρ. ως market maker παραγώγων) πραγματοποιούσε πολλές κινήσεις για τον λογαριασμο 2…με ονομα πελάτη Τς. Οι πράξεις ήταν σε συμβόλαια παραγώγων εκτός σειράς και πολλές φορές αποτέλούσαν τις μόνες συναλλαγές της σειράς σε τιμές εκτός αγοράς Προφανός αντησυμβαλόμενος ήταν ο ιδιος ο market maker. Οι πράξεις αυτές πραγματοποήσαν κέρδος περίπου 500,000 ευρώ στον κωδικό 2….
Πρίν περίπου 2.5 χρόνια την ανοιξη του 2010 με πράξεις εκτός αγορά σε options το ποσο αυτό 500,000 ευρώ μεταφέρθηκε από τον κωδικο 2… στον κωδικό 3… Παπ***. Ο κωδικός πραγματοποιούσε και άλλες συναλλαγές που δεν ήταν πετυχημένες, μόνο πράξεις που έμοιαζαν με front-running
σε ελληνικά παράγωγα και σε εκτός σειράς είχαν θετικό αποτέλεσμα. Μια συναλλαγή τον Αύγουστο 2011 περίπου στο παράγωγο της Eyrobank πραγματοποιήθηκε με 1 ευρώ διαφορά (νομίζω αντί 2.5 αγινε στο 3.5)και έγινε ακύρωση με επισοδιακό τρόπο την αλλη ημέρα το πρωί γιατί είχε κέρδος 50,000 που ήταν κάπως υπερβολικό.
Το κέρδος αυτό του 2… που μεταφέρθικε στον 3…, περίπου 500,000 μεταφέρθικέ με αγορά Money Market Fund (ETF) μέσω Credit S. τον Δεκέμβη του 2011 στην Rothschild Lxemburg.
Ως υπάλληλος της Χρηματηστηρικής και υπό το καθεστός του φόβου δεν βρήκαμε το κουράγιο κανένας από τους υπαλλήλους να καταγκήλουμε το γεγονός αυτό, αλλά πιστεύω ότι όλοι πρέπει να συμβάλουμε για να εκλήψουν παρομοιες ενέργειες.
Σας στέλνω συνιμένες τις σελλίδες από το adress book όπου φένεται ότι ο 2.. και ο 3… Πς έχουν το ίδιο κινητό τηλέφωνο.
Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην εν λόγω καταγγελία διότι πριν από λίγες εβδομάδες αναρωτιόμασταν για το εξής: Που πόνταρε η χρηματιστηριακή του Λάτση και κέρδισε τόσα λεφτά;

http://olympia.gr/2012/10/15/eurobank-rotchild-luxembourg/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου