Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

«Παρών» προσανατολίζεται να ψηφίσει η ΔΗΜΑΡ

«Παρών» προσανατολίζεται να ψηφίσει η ΔΗΜΑΡ Φύγετε όσο είναι η...ώρα...Σε διαφορετική περίπτωση, σύντομα, είτε μετά τις επόμενες εκλογές, είτε και αμέσως μετά την δεδομένη πτώση της σημερινής ντόπιας τρόικας, θα ψάχνετε την...ψήφο σας...στην κάλπη...Αρχίστε δε να ψάχνετε για άλλη δουλειά, γιατί αυτή που κάνετε τώρα, να κοροϊδεύτετε τον Ελληνικό Λαό, δεν θα σας δοθεί η ευκαιρία να την ξανακάνετε....
Την πρόθεση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ να ψηφίσουν «παρών», εάν τα ......
δημοσιονομικά μέτρα έρθουν σε κοινό άρθρο με τα εργασιακά, δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος, λίγες ώρες πριν από την σύγκλιση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος.

«Αν το φέρουν σε ένα άρθρο θα ψηφίσουμε “παρών”», φέρεται να είπε το στέλεχος του κόμματος, διευκρινίζοντας ότι σε αυτή την επιλογή προσανατολίζεται η ΔΗΜΑΡ μετά την δήλωση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Ενόψει της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, που συγκάλεσε εκτάκτως ο Φώτης Κουβέλης και η οποία συνεδριάζει από τις 5:30 το απόγευμα, στελέχη της ΔΗΜΑΡ επικοινωνούν με το κυβερνητικό επιτελείο, σε μια προσπάθεια να μην μπουν σε ένα άρθρο όλα τα μέτρα, παρά την κατηγορηματική δήλωση Στουρνάρα για το αντίθετο.
Η ΔΗΜΑΡ διαμηνύει προς το Μέγαρο Μαξίμου πως δεν μπορεί να κάνει αποδεκτό ένα νομοσχέδιο με ένα άρθρο, ωστόσο προσθέτει πως δεν θα το καταψηφίσει, αλλά θα συστήσει στον κάθε βουλευτή της να δηλώσει «παρών».
«Δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση με τίποτα. Επιμένουμε σε δύο ξεχωριστά νομοσχέδια. Σε περίπτωση ενός άρθρου εξετάζουμε την κατάσταση» είχε δηλώσει νωρίτερα σε δημοσιογράφους το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Χατζησωκράτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου