Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΩΝ....ΜΟΝΟ 100 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΠΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!..


Ψυχορραγεί και το Κίνημα των Αγανακτισμένων...Μόνο 100 άτομα συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Σύνταγμα....Είναι λογικό....Ύστερα απο τις προηγούμενες μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις οι οποίες δεν έφεραν κανένα απολύτως αποτέλεσμα, αρχίζει και γίνεται πλέον κατανοητό απο όλους οτι αυτές πλέον οι κινήσεις δεν μπορούν να διορθώσουν ή να αποτρέψουν τη λήψη αποφάσεων εις βάρος του λαού....Έτσι, μπορούμε σήμερα να δώσουμε έναν άλλο χαρακτηρισμό στους Αγανακτισμένους....Να τους δώσουμε και το χαρακτηρισμό...Απογοητευμένους!!...Επανεμφάνιση των «Αγανακτισμένων»
Ενταση απειλήθηκε γύρω στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής έξω από τη Βουλή όπου μετά από αρκετό έκαναν την επανεμφάνισή τους ομάδες «Αγανακτισμένων»......


Οι «Αγανακτισμένοι» -περίπου 100 άτομα- απωθήθηκαν τελικά με γκλομπ και ασπίδες από δυνάμεις των ΜΑΤ προς την πλατεία και η λεωφόρος Αμαλίας δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία. Στα περιορισμένης έκτασης επεισόδια η ΕΛΑΣ προχώρησε σε 2 προσαγωγές, ενώ .....


υπήρξε ένας πολίτης ελαφρά τραυματίας.

Αντιφασιστικές συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη

Ειρηνικά έληξαν οι διαδηλώσεις αντιεξουσιαστών και αναρχικών που είχαν καταλάβει το άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αποτρέψουν την εκεί προγραμματισμένη συγκέντρωση μελών της "Χρυσής Αυγής" και του Συλλόγου "Ο Άγιος Μέγας Βασίλειος".

Οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν αφού φώναξαν αντιφασιστικά συνθήματα και συνθήματα εναντίον της συμμετοχής του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση.

Μέλη της "Χρυσής Αυγής" έκαναν πορεία από τα γραφεία της οργάνωσης μέχρι το νέο σιδηροδρομικό σταθμό.

Ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας ήταν παρούσα για την αποτροπή επεισοδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου