Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

"Ένα πιάτο φαγητό" κοστίζει μόλις 1 ευρώ!!...

Ηλίας Ψινάκης, ένα πιάτο φαγητό, Αρχιεπισκοπή Αθηνών, συνάντηση, αρχιεπίσκοπος,
Επίσκεψη Ηλία Ψινάκη στην Αρχιεπισκοπή «για ένα πιάτο φαγητό»
Την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό κάνει εκστρατεία για ένα πιάτο φαγητό, για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ελλείψεις σίτισης. Μάλιστα όπως ο ίδιος δήλωσε μετά τη συνάντηση έκπληκτος ανακάλυψε πως ένα πιάτο φαγητό κοστίζει μόλις 1 ευρώ.....

Σύμφωνα με το romfea.gr ο Μακαριώτατος αφού ενημερώθηκε για την εκστρατεία του κ. Ψινάκη, παρέπεμψε το θέμα στον αρμόδιο για τα συσσίτια Αρχιμ. Μάξιμο Παπαγιάννη, Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Η συνάντηση του κ. Ψινάκη με τον Πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπής, πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα και διήρκησε πάνω 1,5 ώρα.
Να αναφερθεί ότι ο κ. Ψινάκης επισκέφτηκε την Αρχιεπισκοπή, επειδή ο αριθμός των ατόμων που χρειάζονται ένα πιάτο φαγητό την ημέρα, αυξάνεται δυστυχώς ραγδαία λόγω της κρίσης που περνάει η πατρίδα μας,
Επίσης ο κ. Ψινάκης συντονίζει ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό, επιστημονικό και επιχειρηματικό κόσμο που έχουν την ευαισθησία την διάθεση και την δυνατότητα να βοηθήσουν ώστε να μην λείψει σε κανέναν ένα πιάτο φαγητό που το έχει απόλυτη ανάγκη.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Ψινάκης, σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ενημερώθηκα ότι ένα πιάτο φαγητό το οποίο είναι απαραίτητο για έναν άνθρωπο που πεινάει, στοιχίζει μόνο ένα ευρώ!». Μάλιστα ο κ. Ψινάκης έγραψε στο twitter: «Ενα πιάτο φαϊ στοιχίζει ένα ευρώ...και για πολλούς από εμάς που το έχουν ανάγκη είναι ζήτημα ζωής η θανάτου...Αξίζει να το σκεφτούμε...»
Τέλος ο Πρωτοσύγκελος από την πλευρά του, δήλωσε: «Μια ομάδα καλλιτεχνών, επιχειρηματιών και επιστημόνων τους οποίους συντονίζει ο κ. Ψινάκης, έδειξε ενδιαφέρον κάνοντας μια σοβαρή πρόταση για τα συσσίτια μας».
«Ο Μακαριώτατος, ανέθεσε το εν λόγω θέμα στη ομάδα που είναι υπεύθυνη για τα συσσίτια, ώστε να βρούνε τρόπους υλοποίησης στις προτάσεις του κ. Ψινάκη», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Αρχιμ. Μάξιμος iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου