Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟ...."ΠΟΔΙ".....


Αγώνας δρόμου για να αναθεωρηθούν τα ποσοστά αναπηρίας
Έστω και στα... πέναλτι προσπαθεί να “σώσει” το υπουργείο Εργασίας την κατάσταση
Έστω και στα... πέναλτι προσπαθεί να “σώσει” το υπουργείο Εργασίας την κατάσταση και το σάλο που ξέσπασε μετά την ένταξη παιδόφιλων, σαδομαζοχιστών, τζογαδόρων, πυρομανών, κλεπτομανών και άλλων στον κανονισμό των ατόμων με αναπηρία. Όπως είχαμε .....

αποκαλύψει από τους πρώτους στο 24h, άτομα με σεξουαλικές και άλλες διαστροφές που μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και σε εγκληματικές συμπεριφορές, είχαν ενταχθεί στους πίνακες, και μάλιστα με σχετικά αυξημένα ποσοστά αναπηρίας.

Μετά τις αποκαλύψεις που προκάλεσαν την οργή όλων -και ειδικά όσων έχουν πραγματικά κάποια αναπηρία-, κατόπιν προσωπικής εντολής του ίδιου του υπουργού, Γ. Κουτρουμάνη, συστήνεται από αύριο κιόλας Ειδική Επιστημονική Επιτροπή, με αντικείμενο την αναπροσαρμογή του κανονισμού, με τον οποίο καθορίζονται τα ποσοστά αναπηρίας, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Αν και τα ποσοστά αυτά δεν οδηγούν καθαυτά σε χορήγηση επιδόματος ανεργίας, μπορούν να εξασφαλίσουν σημαντικά προνόμια στους...δικαιούχους, όπως μειωμένα τιμολόγια στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ή σε εισιτήρια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.


24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου