Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Αντιπαράθεση Παπανδρέου - Σαμαρά στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Αντιπαράθεση Παπανδρέου - Σαμαρά στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών






Παρά τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν μετά από περίπου δυόμιση ώρες συζήτησης οι πολιτικοί αρχηγοί, στη σύσκεψη που έγινε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, υπήρξε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Γιώργου Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά...

Ο κ. Παπανδρέου, άσκησε κριτική στη ΝΔ για μια σειρά από επιλογές της, γεγονός το οποίο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά.

Ο κύριος Σαμαράς, υπενθύμισε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι η ΝΔ δεν συγκυβερνά και απέδωσε τις δυσλειτουργίες της κυβέρνησης τόσο στους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, όσο και στην εσωκομματική κατάσταση που επικρατεί στην Ιπποκράτους.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκε και το θέμα της ημερομηνίας των εκλογών χωρίς να υπάρξει κάτι διαφορετικό από την αρχική συμφωνία, ότι ο βίος της κυβέρνησης Παπαδήμου θα τερματιστεί μετά την ολοκλήρωση του PSI και την ψήφιση της δανειακής σύμβασης.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, σε ηχογραφημένο μήνυμα του, υπογράμμισε ότι «οι πολιτικοί αρχηγοί επιβεβαίωσαν τη στήριξη τους στην κυβέρνηση».

Σύμφωνα με τον κύριο Παπαδήμο «η συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς ήταν σημαντική και ουσιαστική. Συζητήσαμε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν τις τρέχουσες εξελίξεις, ειδικότερα τις διαβουλεύσεις με την τρόικα και τη διαδικασία του PSI. Η συζήτηση έγινε μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα και οι πολιτικοί αρχηγοί επιβεβαίωσαν την πλήρη στήριξη της κυβέρνησης στην ολοκλήρωση του έργου της».

«Eίχαμε μια καλή κουβέντα. Μιλήσαμε αρκετά συζητήσαμε πολλά, ήταν ένα ωραίο κλίμα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης κατά την αποχώρησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου