Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO: "ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ. ΑΝ ΤΟΝ ΔΩ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΩ ΑΓΡΙΑ". ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!




vroutsisΟ πρώην Δήμαρχος Χολαργού και τ. Γενικός Γραμματέας της ΤΕΔΚΝΑ Δημήτρης Νικολάου,αποκάλεσε δημοσίως «Κωλόπαιδο» τον Υπουργό Εργασίας κ. Ιωάννη Βρούτση ενώ απείλησε ότι θα τον χαστουκίσει όταν τον συναντήσει σε κομματική συνάντηση.
Ο κ. Νικολάου μάλιστα επιτέθηκε και εναντίον του κ. Σαμαρά ο οποίος όπως είπε θα......
πρέπει να διαλέγει τους συνεργάτες του.
Ο κ. Νικολάου ανέφερε ότι τον κ. Βρούτση τον είχε μαθητή στην ΟΝΝΕΔ και μάλιστα τον χαρακτήρισε πέμπτης κατηγορίας.
Αφορμή γι αυτές τις δηλώσεις αποτέλεσε η απόφαση του Υπουργείου Εργασίας να καταργήσει το υποκατάστημα του ΙΚΑ στο Χολαργό, αλλά και το γεγονός ότι αν και ζήτησε επανειλημμένες φορές να συναντηθεί με τον κ. Βρούτση, ο τελευταίος δεν τον δέχτηκε!
Ο κ. Νικολάου επεσήμανε απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Παπάγου Χολαργού κ. Ξύδη ότι δεν είναι κορόιδα να τρέχουν προεκλογικά για την Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά κι εκείνος να έρχεται να ζημιώνει το Χολαργό.
Τις δηλώσεις αυτές ο κ. Νικολάου τις έκανε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο και ενώ είχε χρησιμοποιήσει τη λέξη παλιόπαιδο για τον κ. Βρούτση στην συνέχεια όταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του ζήτησε να διαγραφεί η λέξη, το αποδέχτηκε... και την αντικατέστησε με την λέξη «κωλόπαιδο».
Αναφερόμενος στο περιστατικό ο κ. Νικολάου δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για τα όσα είπε για τον κ. Βρούτση ούτε τα ανακαλεί. Θα ανακαλέσει μόνον εφόσον το ΙΚΑ Χολαργού παραμείνει στην θέση του. "Δεν είναι δυνατόν 100.000 κάτοικοι από τον Χολαργό, Παπάγο και Ν. Ψυχικό να ταλαιπωρούνται και να αναγκάζονται πλέον να πηγαίνουν στο ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής, επειδή αποφάσισαν να κλείσουν το ΙΚΑ Χολαργού για 14.000 ευρώ νοίκι που πληρώνουν το μήνα. Αγωνιστήκαμε για να βγάλουμε τον Σαμαρά Πρωθυπουργό και τώρα χτυπάει πισώπλατα τις περιοχές που τον εξέλεξαν Πρωθυπουργό".
indobserver.blogspot.gr
Πηγή βίντεο myxolargos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου