Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ξέρετε ή όχι τον Παπαχατζή, κ. Βενιζέλε;

Ξέρετε ή όχι τον Παπαχατζή, κ. Βενιζέλε;





Η υπόθεση εκβιασμών και τοκογλυφίας η οποία απεκαλύφθη στην Θεσσαλονίκη, και όπως ήταν φυσικό  συγκλονίζει το πανελλήνιο, δεν έχει μόνο αστυνομικές και νομικές παραμέτρους. Έχει και πολιτικές διαστάσεις.

Γιατί όπως μετέδωσαν αρκετά blogs o κ. Παπαχατζής- στέλεχος του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης- θεωρείται πολιτικός φίλος του κ. Βενιζέλου. Μάλιστα στο blog “fimotro” έγινε λόγος για τις επιτυχίες του ΣΔΟΕ οι οποίες αφορούν κυρίως συλλήψεις φοροφυγάδων  επιχειρηματιών στη συμπρωτεύουσα, εκλογική περιφέρεια του υπουργού Οικονομικών. Οι επιτυχίες αυτές όπως ήταν φυσικό πιστώθηκαν  στις… καλές πράξεις του κ. Βενιζέλου.     

Αλλά το ζήτημα παίρνει διαστάσεις όσο ο υπουργός Οικονομικών δεν αποφασίζει να δώσει μια απάντηση. Γνώριζε ή όχι τον κ. Παπαχατζή; Ήταν ο εν λόγω κύριος πολιτικός του φίλος και συνεργάτης του πολιτικού του γραφείου; Τον είχε ναι ή όχι συναντήσει και πόσες φορές; 

Δεν ισχυρίζεται κανείς ότι ο κ. Βενιζέλος έχει ευθύνη για τις πράξεις του στελέχους του ΣΔΟΕ. Το ζήτημα είναι καθαρά ηθικής τάξεως και πρέπει άμεσα να δοθούν απαντήσεις.  



Π.Ρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου