Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Νέο σκάνδαλο με τη λίστα Λαγκάρντ!

Νέο σκάνδαλο με τη λίστα Λαγκάρντ!

Κουκουλώνουν την έρευνα και πάλι!
Ποιους προστατεύουν;
Ποιοι βουλευτές ψήφισαν να μη συνεχιστούν οι έρευνες
Τελικά, αυτοί πρέπει να μας έχουν περάσει για έθνος ηλιθίων. Δεν εξηγείται αλλιώς ο τρόπος με τον οποίο μας κοροϊδεύουν για τα μεγαλύτερα σκάνδαλα, δημιουργώντας και ....
νέα σκάνδαλα μέσα σε αυτά. Στο… τελευταίο επεισόδιο της φαρσοκωμωδίας με τη λίστα Λαγκάρντ που χάθηκε (αν θέλουμε το πιστεύουμε, κύριοι), που «κόπηκαν» ονόματα από υπουργούς Οικονομικών και πρωθυπουργούς και για την οποία ΚΑΝΕΙΣ δεν λογοδότησε, ΚΑΝΕΙΣ δεν μπήκε φυλακή, όπως θα όφειλε, τώρα η Βουλή κουκουλώνει την έρευνα!!!
Για την ακρίβεια, αφού η Γαλλία ξανάστειλε τη λίστα Λαγκάρντ με τους Έλληνες μεγαλοκαταθέτες στην τράπεζα HSBC της Ελβετίας και αφού κανείς δεν μπορεί να ξαναπεί ότι «τη χάσαμε», οι βουλευτές βρήκαν άλλο κολπάκι για να κουκουλώσουν το σκάνδαλο: Ψηφίζουν κατά της συνέχισης των ερευνών και στέλνουν την υπόθεση από τη μια επιτροπή στην άλλη!!! Ποιον θέλουν να προστατεύσουν άραγε; Γιατί δεν επιταχύνουν τη διαδικασία και τη σαμποτάρουν;
Τώρα, η Βουλή και συγκεκριμένα η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, αποφάσισε να παραπέμψει την έρευνα για τη λίστα Λαγκάρντ στην… Επιτροπή Πόθεν Έσχες. Η οποία και πιθανότατα θα αποφανθεί ότι είναι αναρμόδια και θα δώσει τη λίστα αλλού!
Κατά της συνέχισης των ερευνών ψήφισαν οι κ.κ. Αναστάσιος Νεράτζης, Βύρων Πολύδωρας, Προκόπης Παυλόπουλος και Γιώργος Βλάχος από την ΝΔ, Απόστολος Κακλαμάνης του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Τσούκαλης της ΔΗΜΑΡ και ο Γιώργος Αρβανίτης της Χρυσής Αυγής.
Υπερ της συνέχισης των ερευνών, ψήφισαν οι: Η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου και κ.κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, Θεόδωρος Δρίτσας του ΣΥΡΙΖΑ, Λιάνα Κανέλλη του ΚΚΕ και ο κ. Γιάννης Δημαράς των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Υπέρ ψήφισε και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης (ΝΔ).

http://www.itabloid.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου