Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Και η Λούκα Κατσέλη υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Και η Λούκα Κατσέλη υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ








Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ και... η Λούκα Κατσέλη μιλώντας σήμερα στην ραδιοφωνική εκπομπή της ΝΕΤ, «Αυτήκοος μάρτυς». 
Όπως δήλωσε «όσον αφορά στην υποψηφιότητα μου για την προεδρία, το θεωρώ πολύ πιθανόν. Αυτό όμως θα εξαρτηθεί από πολλές... παραμέτρους και κυρίως από την διαμόρφωση μιας πολιτικής πλατφόρμας που να εκφράζει όχι μόνον εμένα αλλά και πολλούς άλλους συντρόφους στο ΠΑΣΟΚ».

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, η οποία υποστηρίζει τους τελεύταιους μήνες ότι εκφράζει το «λαϊκό» ΠΑΣΟΚ, αποτελεί την τέταρτη υποψηφιότητα στην κούρσα διαδοχής στο κόμμα μετά τους κυρίους Μιχάλη Χρυσοχοίδη, Ευάγγελο Βενιζέλο, Ανδρέα Λοβέρδο. 

Συν τοις άλλοις, η κυρία Κατσέλη τάχθηκε υπέρ της ομάδας των βουλευτών του κόμματος που επιθυμούν διακαώς την εκλογή νέου προέδρου από τη βάση, διευκρινίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνομιλήσει με τη βάση του, να πάει με πολύ ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις και στον εκλογικό αγώνα, ενώ άφησε αιχμές για τον Γιώργο Παπανδρέου θέτοντας ως βασική προυπόθεση για την «ανανέωση» του κόμματος το «να προσδιορίσει το στίγμα του με πιο αξιόπιστα πρόσωπα».

Υπενθυμίζεται ότι κυρία Κατσέλη είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια (για τις «κωλοτούμπες») με την στάση της στην διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπανδρέου, όταν καταψήφισε το άρθρο 37 για τις συμβάσεις εργασίας καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι ουσιαστικά παραδίδει το εργατικό κίνημα και τις κατακτήσεις δεκαετιών στα χέρια των ξένων και τελικώς ψήφισε θετικά επιστρέφοντας έτσι στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου