Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

AΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΠΩΣ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Από το : olympiakos24.gr
Τώρα λοιπόν εξηγούνται όλα: Τα “στραβά μάτια” για τα αίσχη σε αγώνες του ΠΑΟ, η διαρκής…σιωπή όταν οι “πράσινοι τραμπούκοι” τα σπάνε παντού – κάτω από τη μύτη του ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΥ «πράσινου οπαδού», υπουργού Προστασίας του...
Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή – και βέβαια, το ανελέητο κυνηγητό του Ολυμπιακού και του προέδρου του!

Μετά από την έρευνα που κάναμε, οφείλουμε μια μεγάλη-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ και παράλληλα ερμηνεία πολλών συμπεριφορών των κρατικών εκπροσώπων στον κόσμο του Ολυμπιακού. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ απόψε γιατί ο Παναθηναϊκός δεν…ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ από τα κυβερνητικά όργανα και την επιρροή που αυτά ασκούν ακόμα παρακάτω!

Πάμε λοιπόν να ρίξουμε τη ΒΟΜΒΑ: Η αδελφή του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου, Μαρίνα (δείτε τη φωτογραφία της παρακάτω), έχει παντρευτεί τον αδελφό (Βασίλη) του Γιώργου Σπηλιωτόπουλου , ο οποίος είναι μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (ως εκπρόσωπος του Γιάννη Βαρδινογιάννη), όπως αποδεικνύει και η ΦΩΤΟ από το επίσημο site της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που παραθέτουμε παρακάτω! Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που δείχνει ΠΟΛΛΑ! Παράλληλα, ο κύριος Σπηλιωτόπουλος είναι και ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στη Super League, μαζί με τον έμμισθο πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα!



Αυτό το στοιχείο που αποκαλύπτει απόψε το olympiacos24.gr, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ καταρχήν την αδυναμία, αλλά και τη συστηματική άρνηση του υπουργού να δράσει με γνώμονα την ισονομία και τη δικαιοσύνη, όταν πρόκειται περί θεμάτων του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα, όπως γίνεται κατανοητό, κυνηγά ΣΥΝΕΧΩΣ τον Ολυμπιακό με στόχο τη φθορά των Πειραιωτών! Πολεμά ΛΥΣΣΑΛΕΑ τον Ολυμπιακό, αβαντάρει προκλητικά το Παναθηναϊκό σε περιπτώσεις εξώφθαλμες, ή ακόμα και αδιαφορεί, όπως π.χ. στη δημιουργία επεισοδίων σε πάμπολλα ματς του, αλλά και εκτός αυτών (βλέπε επίθεση στον Καλόπουλο, όπου η “πράσινη” ΠΑΕ δε λογοδότησε ΠΟΤΕ για την δράση των γνωστών τραμπούκων, αλλά και τα γνωστά πλέον επεισόδια εναντίον φιλήσυχων πολιτών στην πόλη του Αγρινίου!).



Η “Παναθηναϊκή Φιλοσοφία”

Επειδή στον Παναθηναϊκό είναι στερημένοι από τίτλους, προσπαθούν συνεχώς να υποβαθμίσουν το προϊόν (ποδόσφαιρο – αθλητισμός), λειτουργώντας με τον γνωστό παραλογισμό της ζήλιας, της μιζέριας και του απίστευτου φθόνου, φτάνοντας στο σημείο να εύχονται να “ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα”, που λέει και θυμόσοφος λαός!

Το motto τους στηρίζεται πάντα στο αντιολυμπιακό μένος και οι συμπεριφορές τους είναι αυτές που ζούμε, ειδικά τους τελευταίους μήνες! Δε διαθέτουν ούτε τις δυνατότητες, ούτε τις ικανότητες, δεν φτάνει εκεί ο πήχης τους για να ανέβουν κλίμακα. ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ να ανταγωνιστούν τον υγιή Ολυμπιακό του Μαρινάκη σε κανένα επίπεδο!

Προφανώς πια, έτσι εξηγείται η πάγια τακτική του …φουκαρά, παρότι και αυτός – έντονων πράσινων αποχρώσεων -, γ.γ. Αθλητισμού να τα βάζει με τον Ολυμπιακό. Γιατί, εδώ που τα λέμε, τι να περιμένει κανείς από τον Μπιτσαξή, όταν βλέπει από τους πολιτικούς προϊσταμένους του να δρουν έτσι; Πώς μπορεί να χαράξει μια διαφορετική γραμμή πλεύσης και να αποκαλύψει αυτό το δόλιο παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη του Θρύλου;



«Να… πέσει ο Ολυμπιακός!”: Προσδοκά ο “Γκούφι” …

Ένα ακόμα μικρό δείγμα που αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα του κυρίου Σπηλιωτόπουλου, είναι το σχόλιο που κάνει στο προφίλ που διατηρεί στο facebook! Συγκεκριμένα, εύχεται να πέσει ο Ολυμπιακός στη …Β’ Εθνική! Αυτό είναι το ήθος των ανθρώπων που επιλέγει η πράσινη ΠΑΕ και που βέβαια, εκπροσωπούν την ομάδα στη Λίγκα! Ανέκαθεν άλλωστε τον κύριο Σπηλιωτόπουλο τον αποκαλούσαν στην ποδοσφαιρική πιάτσα ως… “ουρά του Βαρδινογιάννη”, έχοντας του αποδώσει την ίδια στιγμή και το ψευδώνυμο “Γκούφι”! Παράλληλα, αυτός ο άνθρωπος με τη βαθύτατα «αντί-Ολυμπιακή» στάση επηρεάζει δυνατά τον Π. Γερουλάνο! Έναν υπουργό, που δεν γνωρίζει τι… έχει η μπάλα μέσα, αν είναι στρογγυλή ή τετράγωνη, αν είναι… ωρολογιακή βόμβα (!), αν το ποδόσφαιρο παίζεται… με τα χέρια ή τα πόδια! Σε αυτόν τον ανίδεο για το άθλημα υπουργό υπαγορεύει την «πράσινη φανατισμένη γραμμή του», ο Γιώργος Σπηλιωτόπουλος. Και αυτός ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται, ακόμα και επί της τωρινής κυβέρνησης Παπαδήμου!



Βέβαια, από τον ίδιο τον κ. Γερουλάνο και την προηγούμενη κυβέρνηση Παπανδρέου, δε θα περίμενε κανείς τίποτα καλύτερο. Η νέα όμως κυβέρνηση Παπαδήμου, στην οποία συμμετέχουν πλέον και τα τρία μεγάλα κόμματα, σαφώς και δεν δείχνει διατεθειμένη να αναλαμβάνει ένα τέτοιο πολιτικό κόστος με την συνέχιση της παρουσίας Γερουλάνου στο υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού!



Στενοί συγγενικοί δεσμοί!

Ο κ. Γερουλάνος – τον οποίο ουδέποτε διέκρινε η πολιτική ευθιξία για να οδηγηθεί σε παραίτηση από το «χαρτοφυλάκιό του», όταν έχει μια τόσο στενή συγγενική σχέση, μέσω της αδελφής του με τον Γ. Σπηλιωτόπουλο, το μέλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εκπρόσωπό του στη Λίγκα, που ουσιαστικά είναι σαν να κατοικούν στο ίδιο σπίτι (!) – δεν μπορεί να παραμείνει σε μια τόσο σημαντική θέση και να δέχεται υποδείξεις και … γραμμή από συγγενικό του πρόσωπο, ο οποίος δρα για τα αποκλειστικά συμφέροντα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ευχόμενος παράλληλα, τον… αφανισμό του Θρύλου!



Αβάντα στον ΠΑΟ!

Είναι φανερό επίσης ότι , με αυτόν τον τρόπο και μέσα στο μετοχικό-ιδιοκτησιακό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται εδώ και μήνες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της έλλειψης ρευστότητας, υπαγόρευσαν στον κύριο Γερουλάνο να ενσωματώσει μια συγκεκριμένη, ΑΚΡΩΣ φωτογραφική διάταξη στον νέο αθλητικό νόμο, ενός νέου ιδιοκτησιακού καθεστώτος, το οποίο βολεύει ΑΠΟΛΥΤΑ τον Παναθηναϊκό, με προφανή σκοπό να του ΚΑΝΕΙ ΑΒΑΝΤΑ! Το …περνάει μάλιστα, χωρίς να το έχει ψάξει, μη μελετώντας επιμελώς την επίμαχη τροποποίηση, γιατί προφανώς δεν τον απασχολεί το καλό του συνόλου του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και των ΠΑΕ!

Ήρθε η ώρα ο κύριος Γερουλάνος να δείξει ελάχιστα δείγματα ανδρείας και να παραιτηθεί. Ή τουλάχιστον, εάν δε μπορεί να το κάνει, να απομακρυνθεί! Γιατί, πολύ απλά, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ!

Εάν συνεχιστούν αυτές οι καταστάσεις, αυτή η πολεμική κατά του Θρύλου και ο υπουργός Πολιτισμού να «κάνει» το φερέφωνο ενός διοικητικού μέλους του Παναθηναϊκού, ΑΣ ΤΟΝ «ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ», τέλος πάντων, η κυβέρνηση Παπαδήμου! Σε λίγο, αυτό θα μοιάζει με λαϊκή απαίτηση του λαού του Ολυμπιακού. Θα ξεχειλίσει το κόκκινο ποτάμι της οργ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου