Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

"Simulview" PlayStation: Η «διπλή» τηλεόραση της Sony

H Sony παρουσίασε την πρωτοποριακή συσκευή "Simulview" PlayStation που δίνει τη δυνατότητα σε δύο θεατές να βλέπουν την ίδια στιγμή διαφορετικά πράγματα.

Η συσκευή "Simulview" PlayStation είναι μία τηλεόραση 24 ιντσών με επίπεδη οθόνη, η οποία διαχωρίζει το περιεχόμενο που προβάλλει σε δύο θεατές.

Οι θεατές θα πρέπει να φοράνε ειδικά .....Δείτε το video....
τρισδιάστατα γυαλιά που τροφοδοτούνται με μπαταρία και διαθέτουν ένα ''φωτοφράκτη'', όπως οι φωτογραφικές μηχανές, ο οποίος συγχρονίζεται με διαφορετικό τρόπο σε κάθε θεατή, όσο αφορά τις εικόνες που συνεχώς ανανεώνονται στην τηλεοπτική οθόνη, με αποτέλεσμα ο καθένας να βλέπει διαφορετικά πράγματα από το διπλανό του.

Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από δύο άτομα και θεωρείται ιδανική για όσους παίζουν μαζί βιντεοπαιχνίδια στη τηλεόραση. Προς το παρόν, λίγα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να παιχτούν στη συσκευή όπως τα "Motorstorm: Apocalypse" και "Gran Turismo 5". Οι νέοι τίτλοι πρόκειται να προστεθούν σύντομα.

Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κανονική 3D τηλεόραση, καθώς διαθέτει πολύ γρήγορη οθόνη με ανανέωση 240 Ηz, υψηλή ανάλυση 1080p (1920X1080), δύο θύρες HDMI και δυνατότητα προβολής τρισδιάστατων ταινιών Blu-ray, καλωδιακών ή δορυφορικών εκπομπών. 

Η συσκευή κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ και την άνοιξη αναμένεται και στην Ευρώπη.
το ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου