Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Οι μεγάλοι stars του Χόλιγουντ μιλούν αποκλειστικά στο Greek Reporter για την Ελλάδα

Στα πλαίσια των Golden Globe Awards 2012, οι αστέρες του Χόλιγουντ μίλησαν αποκλειστικά στην κάμερα του Greek Reporter για την Ελλάδα και την κρίση, στέλνοντας την αγάπη τους στη χώρα μας αυτήν τη δύσκολη περίοδο.
Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt, η Sofia Vergara, ο Steven Spielberg, o George Clooney, o Christopher Plummer, και πολλοί άλλοι μιλάνε για την Ελλάδα ως μια από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου, στέλνουν τις θετικές τους σκέψεις και μοιράζονται τις όμορφες αναμνήσεις που έχουν από τις διακοπές τους στην χώρα μας.
Η Angelina Jolie επεσήμανε τον κίνδυνο βίαιων συρράξεων που ελλοχεύει για τις χώρες στα......Δείτε παρακάτω δηλώσεις των star και video....
πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης. Τόνισε μάλιστα πως είναι απαραίτητη η στήριξη όλων προς τις χώρες με σοβαρά δημοσιονομικά προβλήματα, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Εξαίροντας τον μακραίωνο πολιτισμό και το ήθος των Ελλήνων ο μεγάλος Αμερικανός σκηνοθέτης Steven Spielberg εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι Έλληνες θα ξεπεράσουν την κρίση που ταλανίζει τη χώρα τα τελευταία χρόνια, καθώς δεν πρόκειται για τίποτα περισσότερο από ένα σύνηθες οικονομικό τέλμα που έχουν αντιμετωπίσει ή θα αντιμετωπίσουν οι περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες.
Εξίσου συγκινητικός ήταν και ο Gerard Butler, o οποίος είχε ερμηνεύσει τον Λεωνίδα στην ταινία ”300” και «ένιωσε Έλληνας» στη διάρκεια των γυρισμάτων, αναγνωρίζοντας παράλληλα τη σπουδαιότητα της μεταφοράς των συγκεκριμένων ιστορικών γεγονότων στη μεγάλη οθόνη για τους Έλληνες.

Ο σπουδαίος βετεράνος του κινηματογράφου Christopher Plummer θυμήθηκε την εποχή που έκανε γυρίσματα στη Δωδώνη για την ταινία ”Οιδίποδας” το 1968, ενώ ο George Clooney επιβεβαίωσε στο δημοσιογράφο του Greek Reporter ότι θα περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές φέτος στην Ελλάδα.
Ο ελληνικής καταγωγής, σπουδαίος σκηνοθέτης Alexander Payne μίλησε, επίσης, στην κάμερα του Greek Reporter και δήλωσε πιστός στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης λόγω της υποστήριξης του ελληνικού κινηματογραφικού θεσμού προς το πρόσωπό του ως σκηνοθέτης, και χαρούμενος που η νέα του ταινία άνοιξε το Φεστιβάλ του 2012 και βρέθηκε στη χώρα μας σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία.
http://hollywood.greekreporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου