Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΕΒΡΟΣ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Σύλληψη 34χρονου για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη την Παρασκευή (25-11-2011) το απόγευμα, σε οικισμό της Ορεστιάδας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, 34χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 34χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) κυνηγητικό όπλο, το οποίο, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε αφαιρέσει από οικία θανόντα συγγενικού του προσώπου.
Ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.
Διαβάστε και αλλες ειδήσεις.....
Σύλληψη 27χρονος για κλοπή
Συνελήφθη την Παρασκευή (25-11-2011) το βράδυ, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, 27χρονος ημεδαπός, για κλοπή.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε αφαιρέσει, λίγη ώρα νωρίτερα, από χωριό της Δράμας.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου Δράμας.

ΑΘΩΩΘΗΚΕ Η 36ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ

Συνελήφθη την Παρασκευή (25-11-2011) το πρωί, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 36χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται για παράβαση της Νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την 36χρονη, διότι λειτουργούσε ραδιοφωνικό σταθμό, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες μας, η συλληφθείσα όταν οδηγήθηκε στο αυτόφωρο αθωώθηκε από το δικαστήριο με άγνωστο το αιτιολογικό της δικαστικής απόφασης.

Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) κλοπές οχημάτων
και δύο (2) διαρρήξεις σε καταστήματα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, τρεις (3) κλοπές οχημάτων και δύο (2) διαρρήξεων σε καταστήματα του Έβρου.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (24-11-2011) πρώτες πρωινές, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν δύο καταστήματα (καφενεία) σε χωριά της Ορεστιάδας και αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 430 Ευρώ.
Μετά από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, προέκυψε ότι τις παραπάνω διαρρήξεις είχαν διαπράξει δύο 17χρονοι και τρεις 15χρονοι ημεδαποί, οι οποίοι και συνελήφθησαν, χθες (25-11-2011), εντός των ορίων του αυτοφώρου.
Επιπλέον, από τη διενεργηθείσα έρευνα προέκυψε ότι, κατά το χρονικό διάστημα 22/23-11-2011, οι τέσσερις εκ των δραστών είχαν προβεί στην κλοπή τριών οχημάτων (ενός Ι.Χ.Φ., ενός Ι.Χ.Ε και μιας μοτοσικλέτας) από οικισμούς του Έβρου, τα οποία ανευρέθησαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου