Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

4.000.000 τουρκικές λίρες(1,7 εκατ. Ευρώ!) είχαν «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες»

Προκαταβολή ήταν άραγε;
Λαβράκι πιάσανε οι αστυνομικοί των Α.Τ. και Τ.Α. Ομονοίας κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην Ομόνοια στην οδό Αβέρωφ. Ένα λαβράκι που, όμως, εγείρει πολύ σοβαρά ερωτήματα, τα οποία θα έπρεπε να θορυβήσουν και να προβληματίσουν πολλά υπουργεία της κυβέρνησης, όπως το ΥΠΕΞ, το ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ και άλλα. Αν βεβαίως είχαμε μια Εθνική Κυβέρνηση. Τώρα το περιστατικό θα μπει τυπικά στο αρχείο, χωρίς καμμίας περαιτέρω διευρεύνησης. Εντύπωση, μάλιστα, προκαλεί το γεγονός ότι το επίμαχο σημείο του αστυνομικού δελτίου αποσιωπήθηκε, στο ρεπορτάζ της εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα το επίμαχο να βγεί μόνο στο διαδίκτυο και το αστυνομικό δελτίο......

Διαβάζοντας, λοιπόν, το αστυνομικό δελτίο βλέπουμε ότι αστυνομική επιχείρηση στην οδό Αβέρωφ, στην Ομόνοια, απεκάλυψε μια παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη, εντός της οποίας συνελήφθησαν 31 λαθρομετανάστες (29 από το Μπαγκλαντές και 2 από Πακιστάν) που παίζανε κάποιο παράνομο τυχερό παιχνίδι και 33 ακόμα που δεν παίζαν, αλλά δεν είχαν χαρτιά. Το ζήτημα, φυσικά, δεν είναι η αποκάλυψη της χαρτοπαιχτικής λέσχης, αλλά το τι βρέθηκε εντός αυτής. Εντός της, λοιπόν, βρέθηκαν 2 μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών, 368 ευρώ, 4 δολλάρια και 4 εκατομμύρια (!!!) τουρκικές λίρες.
Που βρέθηκαν, αλήθεια, στο κέντρο των Αθηνών 4 εκατομμύρια τουρκικές λίρες, που αντιστοιχούν, περίπου, σε 1,7 εκατομμύρια ευρώ; Και μάλιστα σε χέρια «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών» που έρχονται από την Τουρκία; Μήπως συνδέονται με τις δηλώσεις Γιλμάζ για εμπρησμούς στα Ελληνικά δάση και αυτά τα χρήματα που βρέθηκαν ήταν «προκαταβολή»; Που βρέθηκαν αυτά τα λεφτά εκεί μέσα και γιατί όλες οι καθεστωτικές φυλλάδες έσβησαν το σημείο με τις τουρκικές λίρες από τα ρεπορτάζ τους και κάνουν λόγο, γενικά και αόριστα, για χρήματα; Ερωτήματα που, φυσικά, στο νεοελλαδικό κράτος θα παραμείνουν αναπάντητα.
www.ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου