Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ....Δείτε τις φωτο....


Νέα φωτογραφία του Βελόπουλου με «αρχηγό» των τοκογλύφων [εικόνες]

Νέα φωτογραφία του Βελόπουλου με «αρχηγό» των τοκογλύφων [εικόνες]
Ερωτηματικά για τις διασυνδέσεις του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκου Βελόπουλου γεννούνται από την αποκάλυψη φωτογραφιών, που τον εμφανίζουν να ανταλάσσει χειραψίες και να συντρώγει με δύο άτομα από τους φερόμενους ως αρχηγούς του κυκλώματος εκβιαστών-τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης......Ήδη από την πρώτη μέρα που έγιναν οι συλλήψεις για την υπόθεση που έχει σοκάρει την συμπρωτεύουσα κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο φωτογραφία του Κυριάκου Βελόπουλου μαζί με τον Μάρκο Καραμπέρη καθώς ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος υπήρξε στο παρελθόν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας στο ψηφοδέλτιο του Βελόπουλου.

Σήμερα μια νέα φωτογραφία που δημοσιεύει Το Βήμα εμφανίζει τον Κυριάκο Βελόπουλο να στέκεται χαμογελαστός και να έχει χειραψία και με τον 53χρονο Δημήτρη Λαμπάκη,τον επίσης φερόμενο ως αρχηγό μίας από τις τέσσερις διασυνδεόμενες εγκληματικές οργανώσεις του κυκλώματος των εκβιαστών-τοκογλύφων

Τα ερωτηματικά ενισχύουν και οι πληροφορίες ότι σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ στην κατοικία του Δημήτρη Λαμπάκη στην οδό Χαλδίας στην Καλαμαριά ανεκάλυψαν και άλλη επίμαχη φωτογραφία όπου εικονίζεται ο προαναφερόμενος επιχειρηματίας μαζί με τον συγκατηγορούμενο του Μάρκο Καραμπέρη να συντρώγουν με τον Κυριάκο Βελόπουλο αλλά και τον αρχηγό του ΛΑΟΣ κ. Γιώργο Καρατζαφέρη.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες μερικές από τις συναντήσεις του κ. Βελόπουλου αλλά και στελεχών του ΣΔΟΕ με τους Καραμπέρη και Λαμπάκη φέρεται να έχουν γίνει σε κατάστημα του αυτόχειρα επιχειρηματία που φέρεται να εκβιαζόταν από τους τοκογλύφους.






Βελόπουλος-Λαμπάκης



Βελόπουλος-Καραμπέρης



Καρατζαφέρης - Καραμπέρης iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου