Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: «Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον Γιώργο Παπανδρέου, θα γίνει μακελειό»!

Λοβέρδο...."σιγά τ' αυγά!!"...Μάθατε να απειλείτε συνεχώς το λαό....και βλέποντας οτι δεν υπάρχει αντίδραση συνεχίζετε απτόητοι....Απίστευτο το θράσος σας...Που έχει ξαναγίνει υπουργός να απειλεί έμμεσα για μακελειό στη χώρα, και δεν συλαμμβάνεται πάραυτα...Πού είναι οι εισαγγελείς και η αυτεπάγγελτη δίωξη;; Γιατί αυτή την απειλή εάν την έλεγε ένας απλός πολίτης θα είχε κληθεί απο τις δικαστικές αρχές για εξηγήσεις και για τα δέοντα!!....
Ποικίλες αντιδράσεις προκαλεί η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, το πρωί της Κυριακής.
Θέλοντας να περάσει ένα αυστηρό μήνυμα αναφορικά με τα σενάρια που είδαν το φως της ....δημοσιότητας, μετά την κίνηση του οικονομικού εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη, να διαβιβάσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τη δικογραφία για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, ώστε να εξεταστεί αν πρέπει ή όχι να διαβιβαστεί στη Βουλή, για να διερευνηθούν ενδεχόμενες ευθύνες πολιτικών προσώπων για τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009, ο υπουργός Υγείας είπε χαρακτηριστικά ότι «όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μία χώρα, στην υπάρχει μακελειό»!

Με τον τρόπο αυτό, ο κ. Λοβέρδος θέλησε να τονίσει ότι δεν μπορεί να επιχειρείται η δίωξη του τέως πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για το θέμα του ελλείμματος, καθώς υπήρξε συμφωνία με την Eurostat.

«Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία: από εκεί που πηγαίνει προς το να μην γονατίσει, θα γίνει μακελειό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

«Όφειλε ο εισαγγελικός λειτουργός, όταν υπάρχει μία καταγγελία ενός πολίτη και ακούγεται το όνομα κάποιου που είναι υπουργός, να σταματά επί τόπου, γιατί απαγορεύεται να κάνει αξιολόγηση, γιατί αλλιώς παραβιάζει το Σύνταγμα και τις κείμενες νομοθεσίες, και να αποστείλει το φάκελο στη Βουλή, η οποία και θα κρίνει» πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.

Αξίζει να αναφερθεί στο σημείο αυτό ότι το «μήνυμα» Λοβέρδου ερμηνεύεται από πολλές πλευρές ότι απευθύνεται στον Αντώνη Σαμαρά, καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η ΝΔ εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει Εξεταστική Επιτροπή για το Μνημόνιο, δίχως να εξαιρεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου