Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΣ ΧΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ!!


ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ....ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ!!!! Ασθενοφόρα μπροστά στον Λευκό Πύργο
Παρατάσσοντας 14 ασθενοφόρα μπροστά στον Λευκό Πύργο, οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τις 7.30 έως τις 10.00 το πρωί, με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ-2 βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας ενώ οι πολίτες εξυπηρετούνται από προσωπικό ασφαλείας.....«Έχουμε εντείνει τους αγώνες μας για να μας καταβάλουν τα δεδουλευμένα που μας χρωστάνε από το Σεπτέμβριο για νυχτερινά, Σαββατοκύριακα και αργίες και για τις εκτός έδρας μετακινήσεις που μας οφείλουν από τον Μάρτιο του 2011. Αύριο έχουμε πανελλήνια συνδιάσκεψη στην Αθήνα για να δούμε τι μέλει γενέσθαι. Τα ασθενοφόρα που έχουν συγκεντρωθεί στο Λευκό Πύργο βρίσκονται σε επιφυλακή, ενώ το υπόλοιπο 33% των ασθενοφόρων λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας για να καλύψουν τις ανάγκες των συμπολιτών μας» δήλωσε ο πρόεδρος σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας Αντώνης Αντωνόπουλος.


Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ είχαν πάρει τον περασμένο Νοέμβριο υπόσχεση από τον υφυπουργό Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη ότι έως τις 20 Δεκεμβρίου θα τους καταβληθούν οι αποζημιώσεις για τις εκτός έδρας μετακινήσεις που πραγματοποίησαν μέχρι το Σεπτέμβριο του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου