Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ ΣΤΗΝ.....ΑΜΕΡΙΚΗ....

Σύμφωνα με την σελίδα «The Slice Harvester» και τον δημιουργό της Colin Hagendorf, ο οποίος κατάφερε μέσα σε 2 περίπου χρόνια να δοκιμάσει 362 πίτσες που παράγουν πιτσαρίες και εστιατόρια του Μανχάταν, μια απο τις πέντε καλύτερες πιτσαρίες του Μανχάταν είναι η«Palace Pizza»  η οποία ανήκει στον ομογενή Γιάννη Καμπούρη.
Ο 66χρονος ιδιοκτήτης βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν πληροφορήθηκε το ευχάριστω γεγονός, αφού ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και οι συνεργάτες του.....
γνώριζαν πως ο Hagendorf  είχε δοκιμάσει τις πίτσες τους. Η πιτσαρία λειτουργεί εδώ και 65 χρόνια, ενώ απο το 1985 μέχρι και σήμερα  ανήκει στον κ. Καμπούρη και τους συνεργάτες του, η «Palace Pizza» βρίσκεται στον αριθμό 121 της Οδού Dyckman στο Ινγούντ, σε κομβικό σημείο του Μανχάταν πολύ κοντά στις κοινότητες των Αγίων Αναργύρων και του Αγίου Σπυρίδωνα..
Όταν ο 66χρονος ερωτήθηκε αν υπάρχει κάποιο μυστικό συστατικό που κάνει τις πίτσες του ξεχωριστές απάντησε πως δεν το έχει αποκαλύψει και δεν θα το αποκαλύψει σε κανέναν γιατί τα συστατικά με τα οποία παράγονται οι πίτσες είναι παντού τα ίδια, κατά την αποψή του κάθε συστατικό έχει και απο ενα μυστικό, το πιο συμαντικό όμως για τον ίδιο είναι η αναλογία και ο τρόπος που ο καθένας προετοιμάζει και ψήνει την πίτσα, αυτό είναι που την κάνει διαφορετική απο πιτσαρία σε πιτσαρία.
Ο κ. Καμπούρης κατάγεται απο την Κώ, στην Αμερική ήρθε σε μικρή ηλικία μαζι με τους γονείς και τα 3 αδέρφια του για ένα καλύτερο μέλλον. Ο ίδιος είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών και  όπως η πλειοψηφία των ομογενών επένδυσαν στην παιδεία των παιδιών τους, έτσι και ο ίδιος, αφού ήθελε το καλύτερο για την οικογένεια του.
(Πηγή: Εθνικός Κήρυξ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου