Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Μόνο οκτώ ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης

Μόνο οκτώ ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης




Παρακαλάνε να μην αρρωστήσουν οι Θεσσαλονικείς αφού σε περίπτωση που χρειαστεί να μεταβούν επειγόντως σε κάποιο νοσοκομείο τα ασθενοφόρα που μπορούν να τους εξυπηρετήσουν είναι μόλις οκτώ.  

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας και όπως αναφέρει σε σχετικό το ρεπορτάζ ο «Αγγελιοφόρος», οι εργαζόμενοι ζητούν να... τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα που τους χρωστάνε, ενώ διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι ο στόλος των ασθενοφόρων αποτελείται από πολύ παλιά οχήματα και δεν υπάρχουν γιατροί για να καλύψουν τις ανάγκες που παρουσιάζονται, αφού μόλις πέντε είναι αυτοί που βλέπουν τα επείγοντα περιστατικά.
Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι, το υπουργείο Υγείας δεν τους έχει καταβάλλει νυχτερινά, αργίες και Σαββατοκύριακα των τεσσάρων τελευταίων μηνών, με κίνδυνο μάλιστα τα εξαιρέσιμα των μηνών Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου να χαθούν, αν δεν υπάρξει ειδική ρύθμιση. Φυσικά το κράτος δεν ξέχασε να καλέσει από τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ να πληρώσουν έκτακτες εισφορές και ειδικό τέλος ακινήτων…
Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ πραγματοποίησαν σήμερα Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τις 7.30 έως τις 10.00 το πρωί σταθμεύοντας 14 ασθενοφόρα μπροστά στο Λευκό Πύργο.
πηγή: spnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου