Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Για οργανωμένο σχέδιο αποστασίας μιλάει το Μαξίμου!

Τρίτη, 1 Νοέμβριος 2011 
 
  
Για οργανωμένο σχέδιο αποστασίας μιλάει το Μαξίμου!
Οι στενοί συνεργάτες του κ. Παπανδρέου μιλάνε πλέον ευθέως για οργανωμένο σχέδιο αποστασίας. Μάλιστα ορισμένοι χρεώνουν την κίνηση στον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη ενώ οι ψυχραιμότεροι υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί αυτή την ώρα να ενοχοποιούνται κάποιοι και ότι χρειάζεται ψυχραιμία και… αναμονή.



 Στο μεταξύ κύκλοι προσκείμενοι στο περιβάλλον του κ. Παπανδρέου σε συνομιλίες που είχαν με στελέχη του κομματικού μηχανισμού επεσήμαναν ότι της αποστασίας φαίνεται να ηγείται -από πρόχειρες εκτιμήσεις- ο Κώστας Σημίτης ο οποίος φαίνεται να ελέγχει και να συνομιλεί τακτικά με σημαντικό αριθμό βουλευτών με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. Την εκδοχή αυτή πάντως δεν την υιοθετεί επίσημα το Μέγαρο Μαξίμου.

Παράλληλα διαρρέεται ότι ο κ. Βενιζέλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Παπανδρέου και του διαμήνυσε ότι «δεν πάει άλλο πήγαινε για εκλογές».

Ωστόσο δεν είναι λίγοι στο Μέγαρο Μαξίμου που βλέπουν με «μισό μάτι» τον Υπουργό Οικονομικών γιατί θεωρούν ότι η κίνηση της κ. Αποστολάκη ήταν δικής του εμπνεύσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου